کد خبر : 49768
تاریخ انتشار : شنبه 14 اکتبر 2017 - 11:55
-

سوسیس و کالباس؛ عامل تشدید میگرن

سوسیس و کالباس؛ عامل تشدید میگرن

به گزارش قائم آنلاین، دکتر حسین انصاری در حاشیه پنجمین کنگره بین المللی سردرد، اظهارداشت: در چند سال گذشته چهار شرکت بزرگ دارویی در جهان بر روی چند دارو برای درمان میگرن کار کرده اند که بزودی محصولات خود را عرضه می کنند. وی افزود: تا یک سال دیگر یک دارو و طی دو سال آینده

به گزارش قائم آنلاین، دکتر حسین انصاری در حاشیه پنجمین کنگره بین المللی سردرد، اظهارداشت: در چند سال گذشته چهار شرکت بزرگ دارویی در جهان بر روی چند دارو برای درمان میگرن کار کرده اند که بزودی محصولات خود را عرضه می کنند.

وی افزود: تا یک سال دیگر یک دارو و طی دو سال آینده هر چهار شرکت، داروهای خود را به بازار عرضه می کنند.

انصاری با بیان اینکه هم اکنون در دنیا در حوزه مغز و اعصاب بیشترین سرمایه گذاری روی داورهای میگرنی انجام می شود گفت: این داروهای جدید به صورت تزریقی هستند که به صورت ماهیانه بیمار استفاده می کند.

وی همچنین تصریح کرد: میگرن یک بیماری ژنی است که درمان قطعی ندارد و صرفا با مصرف دارو می بایست از آن پیشگیری و از روند پیشرفت آن جلوگیری کرد. با مصرف داروی اختصاصی میگرن، می‌توان میزان حملات میگرن در ماه را کم کرد.

این متخصص مغز و اعصاب اظهار کرد: اگر فردی در ماه بیش از هفت بار دچار حملات میگرن می شود حتما باید دارو مصرف کند و در این مرحله؛ ورزش و تغذیه مناسب به تنهایی کافی نیست.

انصاری تاکید کرد: افرادی که دچار میگرن هستند حتما باید داروهای مربوطه را استفاده کنند و اکتفا به مسکن ها نمی تواند از روند پیشرفت آن جلوگیری کند.

این فوق تخصص سردرد گفت: سوسیس و کالباس به دلیل داشتن نیترات و نوشیدنی های رژیمی که دارای شکر مصنوعی هستند، میگرن را تشدید می کنند و افراد مبتلا به میگرن حتما باید از خوردن فست فودها و این گونه نوشیدنی ها خودداری کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 + دو =