زانو درد را با این ۲ خوراکی ریشه کن کنید
به گزارش قائم آنلاین،محمدرضا فاخر متخصص ارتوپد اظهار کرد: برای کاهش درد مفاصل و تقویت غضروفها مکمل هایی مانند سویا و آووکادو موجود است که علاوه بر خاصیت ضد درد مفاصل، این مواد غذایی ضد التهاب و مسکن محسوب می شوند. وی بیان کرد: سویا باعث تقویت مفاصل و بازسازی غضروف ها شده و در
به گزارش قائم آنلاین،محمدرضا فاخر متخصص ارتوپد اظهار کرد: برای کاهش درد مفاصل و تقویت غضروفها مکمل هایی مانند سویا و آووکادو موجود است که علاوه بر خاصیت ضد درد مفاصل، این مواد غذایی ضد التهاب و مسکن محسوب می شوند.
وی بیان کرد: سویا باعث تقویت مفاصل و بازسازی غضروف ها شده و در کاهش دردهای مفاصلی و استخوان ها اثر بخش و سودمند است و افراد باید مصرف سویا را در برنامه غذایی روزانه خود جای دهند تا دچار درد مفاصل و مشکل غضروفی نشوند.
فاخر عنوان کرد: سویا حاوی آنتی اکسیدان بوده و افرادی که نسبت به شیر حسیاسیت دارند با خوردن شیر سویا از مواد معدنی و ویتامین های شیر بی بهره نمیمانند و استخوان های بدنشان با جذب کلسیم لازم از استحکام کافی برخوردار می شود.
مصرف ماهی سالمون بهترین درمان برای درد مفاصل
وی تاکید کرد: مصرف ماهی چرب سالمون درد مفاصل را تسکین می دهد و امگای ۳ و همچنین ماهی کیلکا سرشار از کلسیم بوده و برای دردهای آرتروزی مفید است.
فاخر اظهار کرد: روغن سیاه دانه با ترکیبی از بادام تلخ باعث کاهش درد آرتروز زانو بوده و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان برای مفاصل سودمند است.
برچسب ها :متخصص ارتوپد، آنتی اکسیدان،غضروف
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0