کد خبر : 50562
تاریخ انتشار : چهارشنبه 18 اکتبر 2017 - 11:40
-

با همسر پرخاشگر خود این گونه رفتار کنید

با همسر پرخاشگر خود این گونه رفتار کنید

به گزارش قائم آنلاین،در روابط صمیمی و عاشقانه، افراد پرخاشگر معمولاً کسی را برای دوستی، رفاقت و زندگی انتخاب می‌کنند که درست مانند خودشان واکنش‌های خشونت‌آمیز و پرخاشگرانه داشته باشد. آن‌ها از اینکه یک نفر پابه‌پای هر نوع خشونتی پیش بیاید لذت می‌برند.به نقل از سلامت نیوز، اگر همسرتان پرخاش می‌کند شما نباید واکنش مشابهی نشان

به گزارش قائم آنلاین،در روابط صمیمی و عاشقانه، افراد پرخاشگر معمولاً کسی را برای دوستی، رفاقت و زندگی انتخاب می‌کنند که درست مانند خودشان واکنش‌های خشونت‌آمیز و پرخاشگرانه داشته باشد. آن‌ها از اینکه یک نفر پابه‌پای هر نوع خشونتی پیش بیاید لذت می‌برند.به نقل از سلامت نیوز، اگر همسرتان پرخاش می‌کند شما نباید واکنش مشابهی نشان بدهید، چون در این صورت غریزه‌های پنهانی و نهفته همسرتان را برای پرخاش و خشونت بیشتر، بیدار می‌کنید.

 

نحوه برخورد با همسر پرخاشگر

 

شاید رفتار‌های او واقعاً واکنش‌های مشابهی را در شما برانگیزد. زمانی که او به شیوه‌ای آزاردهنده رفتار می‌کند و از هیچ تلاشی برای تحقیرتان فرو نمی‌گذارد چطور می‌توانید ساکت بمانید؟ به جای واکنش به خودتان بگویید «تو می‌دانی او چه هدفی از این کار دارد.»

فرد پرخاشگر نیاز به فردی برای ابراز خشونت و خشم پنهان وجودش دارد. او شما را ابزاری برای ابراز همه نگرانی‌هایش می‌کند. او همچنین انتظار دارد شما دقیقاً همان کسی باشید که همه فرمان‌ها و خواسته‌هایش را برآورده می‌کند. اما همانقدر که شما را برای واکنش بیشتر تحریک می‌کند توقع دارد او را بخاطر همه بدرفتاری‌هایش ببخشید و او را مقصر ندانید. بدترین بخش رابطه شما با همسرتان این است که او هرگز به وعده‌هایش عمل نمی‌کند. او مشکلات رابطه را نادیده می‌گیرد و همه چیز را از منظر و چشم‌انداز خودش نگاه می‌کند.

با روشی متفاوت

پرخاشگری برای همسرتان یک راه برای برقراری ارتباط است. اکنون شما می‌توانید انتخاب کنید چطور به این شیوه ارتباطی پاسخ بدهید. اما یک پیشنهاد مؤثر این است که به جای واکنش مشابه با کنترل رفتار و احساسات خودتان از او بپرسید «خب چرا اینو می‌گی یا چرا اینو می‌خوای؟ چرا باید اینکار رو بکنیم؟» در این وضعیت شما می‌توانید یک رفتار عصبی و خارج از کنترل را در یک مسیر درست هدایت کنید.

چه احساسی دارید؟

خشونت‌ها بی‌تاب‌تان کرده است؟ به جای اینکه یک لیوان را روی لیوان بشکنید و یک داد بلندتر روی یک داد بلند همسرتان بزنید از احساسا‌ت‌تان بگویید بدون اینکه آرامش‌تان را از دست بدهید. همان لحظه بگویید که ناراحت شده‌اید؛ «تو منو ناراحت می‌کنی»، «تو با این رفتارت به من توهین می‌کنی»، «اینجوری به من توهین می‌کنی». شما احساس‌تان را بیان می‌کنید بدون اینکه رفتاری مقابله‌ای نشان بدهید. در این حالت همسرتان هم یاد می‌گیرد شیوه رفتارش را کمی تغییر بدهد.

معجزه نخواهید

پیش می‌آید که همسرتان از رفتارش شرمنده شود و عذرخواهی کند. دنبال معجزه نباشید. هیچ تغییری یک شبه رخ نمی‌دهد و به وعده‌های «این آخرین بار بود» دل نبندید. برای تغییر رفتار همسرتان نیاز به زمان، مشاوره و رفتار درمانی دارید و همه این‌ها صبر و حوصله می‌خواهد. رفتار همسرتان نوعی اختلال است و فقط با شناخت و آگاهی، تلاش و انگیزه برای تغییر و مشاوره از یک متخصص رفتار درمانی می‌توانید برای بهبود رابطه امیدوار باشید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 − 9 =