اگر از کیسههای پارچهای و حتی پلاستیکی استفاده میکنید، این کیسهها پس از یک بار استفاده باید به دقت شسته و خشک شوند، پس از آن دوباره استفاده شوند.
میوه و سبزیها، گوشت و مواد پروتئینی، مواد لبنی، نان و خوراکهای گرم همگی باید از هم تفکیک و در کیسههای مجزا قرارداده شوند.
بسته بندی مواد پروتئینی مانند گوشت، ماهی و مرغ هم میتواند حاوی میکروب و باکتری باشد و سبب ابتلای افراد به بیماریهایی چون سالمونلا، اسهال و استفراغ شود.
یکی از شایعترین مسمومیتهای غذایی در اثر باکتری کمپلیوباکتر است که تنها در کشور انگلستان سالانه باعث مسموم شدن و بروز بیماری در بیش از ۲۸۰ هزار نفر میشود.
کارشناسان به افراد توصیه میکنند قبل و پس از خرید محصولات غذایی پروتئینی دستهای خود را به دقت بشویند تا کمتر در معرض ابتلا به مسمومیتهای غذایی قراربگیرند.
یکی از کارهای اشتباه که به تازگی در فروشگاههای بزرگ چند منظوره در دنیا رایج شده است صرف غذا در رستورانهای کناری فروشگاه است که درصورت آلوده بودن دستها میتواند سبب ابتلا به انواع بیماریها شود.
کارشناسان به افراد توصیه میکنند حتماً کیسههایی که در آنها مواد پروتئینی قرار دارد را ضدعفونی کنند به ویژه اگر از کیسههای پارچهای و دوستدار محیط زیست استفاده میکنند.
با توجه به آلوده شدن محیط زیست با کیسههای پلاستیکی که قابل تجزیه شدن نیستند کارشناسان استفاده از کیسههای پارچهای و دوستدار محیط زیست را توصیه میکنند، اما این کیسهها نیز در معرض آلودگی قراردارند و باید به صور مرتب شسته و ضدعفونی شوند.
یکی دیگر ازعوامل ایجاد بیماری درفروشگاهها سبدهای خرید است به ویژه اگر کودک خردسال برروی آنها قرارداده شود.
آلودگی مواد غذایی باقیمانده از خرید دیگران میتواند در اثر تماس با خوراکیهای افراد به آنها منتقل شود و حتی به دلیل تماس کودک با بدنه سبد خرید وارد بدن او شود.
به همین دلیل کارشناسان توصیه میکنند درصورت اطمینان نداشتن از تمیز بودن سبد خرید از قراردادن کودک درآن خودداری کنید، همچنین خوراکی هایی، چون نان یا غذای گرم را مستقیم در تماس با بدنه قرار ندهید تا مانع از آلوده شدن آنها به میکروب و باکتری شوید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0