مواد مورد نیاز:
۱ و نیم پیمانه آرد
۱ پیمانه شکر قهوه ای
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چای خوری نمک دریا
۱ قاشق چای خوری دارچین
۱/۴ قاشق چای خوری جوز هندی
۱/۸ قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
۲ عدد تخم مرغ
۱/۲ پیمانه شیر کامل
۱ پیمانه پوره کدو حلوایی
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و ۱۲ کاغذ مافین را در قالب ها قرار دهید. اگر کاغذ مافین ندارید داخل قالب را چرب کنید.
آرد، شکر قهوهای، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز هندی و زنجبیل آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ، شیر و پوره کدو را مخلوط کنید.
مواد خشک را خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و همچنین مواد مرطوب را هم خوب هم بزنید.
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.
هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
مواد آماده شده را داخل کاپها مافین بریزید. ۳/۴ کاپها را پر کنید. سپس قالب را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
مافینها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه سرد شود. اگر مافین ها داغ باشد به قالب میچسبد.
نکته: این کیک را میتوانید بدون گلوتن هم درست کنید. به عنوان مثال میتوانید از آرد بدون گلوتن استفاده کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0