کد خبر : 50546
تاریخ انتشار : چهارشنبه 18 اکتبر 2017 - 11:00
-

مافین کدو حلوایی یک کیک پاییزی خوشمزه

مافین کدو حلوایی یک کیک پاییزی خوشمزه

به گزارش قائم آنلاین،مناسب‌ترین کیکی که می‌تونین برای روزهای سرد پاییزی درست کنین کیک کدو حلوائیه. کدو حلوایی یه میوه زمستونیه اما می‌تونید توی فصل‌های دیگه سال هم از کنسروش استفاده کنید. با دستور تهیه مافین کدو حلوایی یه صبحانه خوشمزه و دلچسب پاییزی برای خودتون درست کنید. حتی می‌تونید شیرینی کیک رو به سلیقه

به گزارش قائم آنلاین،مناسب‌ترین کیکی که می‌تونین برای روزهای سرد پاییزی درست کنین کیک کدو حلوائیه. کدو حلوایی یه میوه زمستونیه اما می‌تونید توی فصل‌های دیگه سال هم از کنسروش استفاده کنید. با دستور تهیه مافین کدو حلوایی یه صبحانه خوشمزه و دلچسب پاییزی برای خودتون درست کنید. حتی می‌تونید شیرینی کیک رو به سلیقه خودتون کمتر کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از بدونیم بخوانید.

مافین کدو حلوایی یک کیک پاییزی خوشمزه

 

مواد مورد نیاز:

۱ و نیم پیمانه آرد
۱ پیمانه شکر قهوه ای
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چای خوری نمک دریا
۱ قاشق چای خوری دارچین

۱/۴ قاشق چای خوری جوز هندی
۱/۸ قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
۲ عدد تخم مرغ
۱/۲ پیمانه شیر کامل
۱ پیمانه پوره کدو حلوایی

 

مافین کدو حلوایی یک کیک پاییزی خوشمزه

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و ۱۲ کاغذ مافین را در قالب ها قرار دهید. اگر کاغذ مافین ندارید داخل قالب را چرب کنید.

 

مافین کدو حلوایی یک کیک پاییزی خوشمزه

 

آرد، شکر قهوه‌ای، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز هندی و زنجبیل آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ، شیر و پوره کدو را مخلوط کنید.

 

مافین کدو حلوایی یک کیک پاییزی خوشمزه

مواد خشک را خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و همچنین مواد مرطوب را هم خوب هم بزنید.

 

مافین کدو حلوایی یک کیک پاییزی خوشمزه

مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.

 

مافین کدو حلوایی یک کیک پاییزی خوشمزه

 

هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.

 

مافین کدو حلوایی یک کیک پاییزی خوشمزه

 

مواد آماده شده را داخل کاپ‌ها مافین بریزید. ۳/۴ کاپ‌ها را پر کنید. سپس قالب را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

مافین کدو حلوایی یک کیک پاییزی خوشمزه

 

مافین‌ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه سرد شود. اگر مافین ها داغ باشد به قالب می‌چسبد.

نکته: این کیک را می‌توانید بدون گلوتن هم درست کنید. به عنوان مثال می‌توانید از آرد بدون گلوتن استفاده کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نه − 3 =