وی با توجه به توافق مشروط جنبش مقاومت اسلامی و جنبش آزادیبخش میهنی فلسطین گفت: سؤالی که در اینجا مطرح میشود عبارت است از اینکه آیا حماس راهبرد مقاومت را کنار گذاشته و به سمت سازش حرکت کرده یا فتح راهبرد خود را رها کرده و به همبستگی با مقاومت وارد شده است؟ در واقع نه جنبش مقاومت اسلامی راهبرد مقاومت را رها کرده و نه جنبش آزادیبخش میهنی فلسطین از راهکار گفتوگو و سازش با جریان فلسطینی برگشته است.
دبیر کمیسیون سیاسی جمعیت دفاع از ملت فلسطین با تأکید بر تداوم رویکرد مقاومت از سوی جنبش مقاومت اسلامی اشاره داشت: آشتی ملی بین جنبش مقاومت اسلامی و جنبش آزادیبخش میهنی فلسطین یک توافق مشروط بین دو طرف محسوب میشود.
وی با اشاره به نقش قاهره در توافق بین حماس و فتح مطرح کرد: حماس بر اساس این توافق پذیرفته است که کلیه امور مدیریت اداری غزه را در اختیار دولت وفاق ملی فلسطین قرار دهد؛ اما رویکرد مقاومت از سوی حماس تداوم مییابد. طرفین با این شرط وارد گفتوگو شدند و مصر نیز ضامن این توافق است.
کارشناس مسائل غرب آسیا با توجه به غیر قابل مذاکره بودن سلاح جنبش مقاومت اسلامی بر اساس آشتی ملی تأکید کرد: مشاهده میشود که این موضوع در ادبیات دو طرف مورد تأکید قرار گرفته که سلاح مقاومت جزء این توافق نیست.
وی با بیان شرایطی که جنبش مقاومت اسلامی و جنبش آزادیبخش میهنی فلسطین را به سمت آشتی ملی سوق داده، گفت: از یک طرف مشکلات غزه و از طرف دیگر چالشهای تشکیلات خودگردان و جنبش فتح ایجاب کرده که طرفین به سمت این توافق حرکت کنند.
دبیر کمیسیون سیاسی جمعیت دفاع از ملت فلسطین با اشاره به چالشهای محمود عباس و نوع تعاملی که رژیم صهیونیستی با تشکیلات خودگردان فلسطین دارد، تأکید کرد: مصر صراحتاً اعلام کرده که سلاح مقاومت موضوع این گفتوگو نیست و نباید فعلاً به این موضوع پرداخته شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0