طفره وزیر از پاسخ به حواشی معرفی شورای برنامهریزی نمایشگاه کتاب
به گزارش قائم آنلاین،دومین کنفرانس خبری سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم در نمایشگاه مطبوعات برگزار شد. در ابتدای این نشست حسین انتظامی گزارش مختصری از این دوره نمایشگاه مطبوعات ارائه کرد. بر اساس این گزارش، صالحی در این نشست خبری پیش از پاسخ به سوال خبرنگاران اظهار داشت: ضبافت اهالی رسانه در نمایشگاه
به گزارش قائم آنلاین،دومین کنفرانس خبری سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم در نمایشگاه مطبوعات برگزار شد.
در ابتدای این نشست حسین انتظامی گزارش مختصری از این دوره نمایشگاه مطبوعات ارائه کرد.
بر اساس این گزارش، صالحی در این نشست خبری پیش از پاسخ به سوال خبرنگاران اظهار داشت: ضبافت اهالی رسانه در نمایشگاه مطبوعات باشکوه است. رسانه خط اتصال است و این نمایشگاه خط اتصال رسانه با رسانه و رسانه با مردم است.
*طفره وزیر درباره معرفی افراد حاشیهدار در ترکیب شورای برنامهریزی نمایشگاه کتاب
سیدعباس صالحی درباره انتخابهای حاشیهساز برای شورای برنامهریزی نمایشگاه کتاب و اعتراض تشکلهای نشر به این امر گفت: بعد از نمایشگاه در پی زمینههای اجرایی سال ٩٧ بودیم. بر اساس اینکه سال ٩٦ دو تشکل به معاونت فرهنگی به عنوان تشکلهای مجری معرفی و انتخاب شد تا واگدازی به صنف صورت گیرد. گفتوگو و نامههایی رد و بدل شد. شرایط ارشاد و جابهجاییها موجب شد گفتگوها به تاخیر افتد.
وی ادامه داد: شورای سیاستگذاری باید تشکیل شود و در این زمینه منتظر بودیم تا معاون فرهنگی به نتیجه برسد. با معرفی امروز معاون فرهنگی طبعا بحث نمایشگاه کتاب به لحاظ رییس مشخص شد و شورای سیاستگذاری بزودی معرفی خواهد شد و برگزاری جلسه این شورا مسیر را مشخص خواهد کرد.
وزیر ارشاد همچنین در پاسخ به سوالی پیرامون ورود دو ناشر به شورای برنامه ریزی نمایشگاه کتاب گفت: با استدلال هایی این ترکیب معرفی شده و با تشکیل شورای سیاستگذاری مسیر آینده مشخص خواهد شد.
*بزودی درباره مکان نمایشگاه کتاب تصمیم میگیریم
وی درباره مکان نمایشگاه کتاب هم گفت: با شهرداری مکاتبه کردیم. با نجفی شهردار در حاشیه هیات دولت جلسه داشتیم. امیدواریم پاسخ شهرداری را در آینده نه چندان دور داشته باشیم. مکاتبات و جلساتی بین ارشاد و شهرداری برگزار شده امیدواریم پاسخ روشن شهرداری را داشته باشیم و تصمیم نهایی را بگیریم.
*حمایتهای دولتی را در تئاتر نیازمندیم
وی در پاسخ به سئوالی درباره افزایش بودجه تئاتر گفت: تلاشهایی اتفاق افتاده و امسال هم اقداماتی پدید آمد که تا حدی بحث را پیش برد. اما پویش تئاتر به حدی قابل توجه است که رقمها با این تکاپو برابری نکند. البته در گفتوگوهای ایام بودجه و دوماه اخیر بطور جدی تری سخن گفته و میگوییم.
صالحی ادامه داد: اقتصاد تئاتر باید به عنوان اقتصاد خصوصی مورد توجه باشد اما نیازمند حمایتهای بالاسری هست هم زیر ساختی و هم غیر زیر ساختی. بخش خصوصی به کمک آمده و بیشتر در تهران است که امیدواریم بخش خصوصی در بحث سالن تئاتر شهرستانها هم ورود کند اما حمایتهای بخش دولتی را نیازمندیم.
وی ادامه داد: تئاتر شهر تئاتر نوستالژی اهالی هنر است و زیر ساختهای قدیم باید مورد نوسازی قراررگیرد و در آستانه ٤٠ سالگرد انقلاب فضاهایی پدید آید. گفتوگوی ما با اهالی سیاست و اقتصاد و مدیران بودجهای و اقدامات اهالی رسانه برای توجیه این ضرورت برای بودجه سال ٩٧ به کمک می آید.
وزیر ارشاد در پاسخ به سئوالی پیرامون عدم تایید آقای جوادی درباره انتصابش به معاونت فرهنگی گفت: با دوستانی که گفتوگو کردیم عرض کردیم تا اعلام رسمی اتفاق نیفتاده طرح بحث نشود. جوادی گفتند من حکمی دریافت نکردهام و درست گفتهاند من ساعت دوازده و نیم امضا کردم و ایشان در جریان گفتگو بودند. طبیعی است تا حکم امضا نشده اطلاع رسانی آن درست نیست. چون حکم به ایشان منتقل نشده بوده درست گفتهاند.
*ارشاد خودش حمایت میخواهد
وزیر ارشاد درباره فقر بودجه در ارشاد و راهکارهای وی گفت: واقعیت این است اهالی فرهنگ و هنر هر شهرستان کوچک و بزرگ نگاهشان به ادارات کل است. شرایط ادارات کل استانها و شهرستانها به لحاظ زیر ساختی و مالی نگران کننده و هشدار دهنده است.
صالحی افزود: گاهی میبینم در حوزه بهداشت مدارس رسانهها حساسیت دارند به کمک آیند بخاطر مسایل خدمات بهداشتی و آموزشی اما در حوزه ارشاد که سازمان متولی حماسیت سیاست و نظارت فرهنگی هنری است به نظر می آید حمایت میخواهد نگاهی که رسانه در ارتقا سهم منابع بهداشتی و آموزشی داشته میتواند به ادارات کل ارشاد استانها و شهرستانها داشته باشد.
وزیر ارشاد ادامه داد: اگر بخواهیم استهانها را به آینده امیدوارتر کنیم و در شهر خودشان نگه داریم تا محیط خود را با نشاط نگه دارند منابع مالی مناطق ما فاصله زیادی با این ارمان دارد در حالی که در این مسیر رسانه میتواند کمک کننده باشد.ما باید بپذیریم شاخص توسعه فرهنگی و اجتماعی کتابخانه و فرهنگسراست که به اندازه مدرسه و بیمارستان اهمیت دارد.
به گفته صالحی اگه در شهر کوچکی مدرسه نباشد فریادها شنیده می شود ولی در شهرهایی که سینما و فرهنگسرا نداریم باید صدای آنها باید شنیده شود و مدیران باید به این صدای خاموش توجه کنند.
وی گفت: برای حضور در نمایشگاه کتاب مشهد ناشران باید هزینه اجاره غرفه دو برابری نسبت به تهران را بپردازند. اطلاعات من دقیق نیست ولی برای نمایشگاه استانی مکان نمایشگاهی اجاره میشود ممکن است اجازه با شهرستانهای دیگر و حتی تهران متفاوت باشد ولی ممکن است به مجموع هزینههای نمایشگاه مشهد برگردد ولی نگاه کلی این است از هزینههای حضور نمایشگاههای استانی کمتر کنیم.
برچسب ها :وزیر ارشاد، نمایشگاه کتاب،شهرداری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0