کد خبر : 53426
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 31 اکتبر 2017 - 11:00
-

خوراک مرغ و سبزیجات؛ غذایی مخصوص تازه کار‌ها

خوراک مرغ و سبزیجات؛ غذایی مخصوص تازه کار‌ها

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از بیتوته خوراک مرغ و سبزیجات یک غذای فوری و ساده است که همه می‌توانند درست کنند.     مواد لازم برای خوراک مرغ و سبزیجات: سینه یا ران مرغ                             ۹۰۰ گرم روغن مایع  

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از بیتوته خوراک مرغ و سبزیجات یک غذای فوری و ساده است که همه می‌توانند درست کنند.

 

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات؛ غذایی مخصوص تازه کار‌ها

 

مواد لازم برای خوراک مرغ و سبزیجات:

سینه یا ران مرغ                             ۹۰۰ گرم
روغن مایع                                      ۲ قاشق سوپخوری
سیر                                              ۲ الی ۳ حبه
فلفل قرمز (کوچک)                           ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز                   ۱ عدد
پیاز (کوچک)                                    ۱ عدد
سرکه سفید                                    ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی                                     (پوست کنده و پوره شده) سه چهارم پیمانه
زنجبیل خرد شده                              ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه                                          ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا                                             ۱ قاشق چایخوری
نمک                                               ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز پودر شده                          یک چهارم قاشق چایخوری
برگ گشنیز خرد شده برای تزئین

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات:

ابتدا سبزیجات را خرد کنید. ران و سینه مرغ را ابعاد کوچک برش دهید.

روغن را گرم کنید و سیر ریز خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید. مرغ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.

سرکه سفید را اضافه کرده و با مرغ مخلوط کنید (سرکه باعث نرم شدن گوشت مرغ می‌شود) گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کرده حدود ۲ دقیقه یا بیشتر مواد را بپزید.

زردچوبه، زنجبیل، پاپریکا، نمک و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.

فلفل دلمه‌ای و پیاز را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

مواد را با هم مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید و حدود ۲ دقیقه یا بیشتر به تفت دادن مواد ادامه دهید. مخلوط به دست آمده را با برگ گشنیز خرد شده تزئین کرده و به همراه برنج یا سالاد سرو کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

15 + 10 =