لوبیاها
لوبیاها با داشتن فیبر زیاد و همچنین میزان زیادی منیزیم و پتاسیم گزینه مناسبی برای اضافه شدن به رژیم غذایی افراد دیابتی به شمار میآیند.
غلات کامل
این گروه از مواد غذایی، بسیار سالم بوده و غنی از مواد مغذی هستند. اگر قصد مصرف گندم، جو یا جو دوسر را دارید به سراغ انواع سبوسدار آنها بروید. علاوه بر فیبر فراوان، ویتامین E،
ویتامینهای گروه B، آهن، منیزیم و سلنیوم از مواد مغذی مفید موجود در غلات کامل هستند.
توتها
انواع مختلف توتها مانند زغال اخته، تمشک، توتفرنگی، شاتوت یا توتسیاه سرشار از فیبرها، آنتیاکسیدانها و دیگر مواد مغذی هستند و از مواد غذایی بسیار مناسب برای افراد دیابتی به شمار میآیند. میتوانید توتها را به اسموتی یا سالاد اضافه کرده یا همراه با غلات صبحانه مصرف کنید. توتها همچنین جایگزین خوبی برای مواد شیرین هنگام تمایل به شیرینیجات هستند.
سیبزمینی شیرین
این ماده غذایی حاوی ویتامین A و مقادیر زیادی فیبر است و شاخص قند خون پایینی دارد. به همین دلیل در کنترل دیابت موثر است. کاروتنوئید و رنگدانههای زرد و نارنجی سیب زمینی شیرین به ارگانیسمها اجازه عکسالعمل در برابر انسولین را میدهد. همچنین اسید کوروژنیک موجود در سیبزمینی شیرین به کاهش مقاومت در برابر انسولین کمک میکند.
آجیل
آجیلها با تنوع زیادشان از مواد غذایی سالم برای دیابتیها به شمار میآیند. انواع آجیلها مانند بادام، پسته و گردو سرشار از منیزیم، فیبر و چربیهای سالم هستند. این مواد غذایی همچنین میتوانند فرد را به مدت زیادی سیر نگه دارند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0