عاداتی که به دیابت منجر میشوند
به گزارش قائم آنلاین، اضافهوزن یا عادات بد غذا خوردن تنها مواردی نیستند که میتوانند به دیابت منجر شوند. شاید شگفتزده شوید اگر بدانید برخی عادات که بیاهمیت به نظر میرسند ممکن است شما را در معرض خطر ابتلا به بیماری قرار دهند. کاهش مصرف قهوه مطالعات نشان دادهاند که مصرف قهوه (کافئیندار و بدون
به گزارش قائم آنلاین، اضافهوزن یا عادات بد غذا خوردن تنها مواردی نیستند که میتوانند به دیابت منجر شوند. شاید شگفتزده شوید اگر بدانید برخی عادات که بیاهمیت به نظر میرسند ممکن است شما را در معرض خطر ابتلا به بیماری قرار دهند.
کاهش مصرف قهوه
مطالعات نشان دادهاند که مصرف قهوه (کافئیندار و بدون کافئین) میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد. مطالعهای که در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد تی. اچ. چان انجام شد، نشان داد خطر ابتلا به بیماری دیابت در افرادی که روزانه شش فنجان قهوه مینوشند، نسبت به آنهایی که قهوه نمینوشند، ۳۳ درصد کمتر است. برخی اجزا قهوه به نظر میرسد مقاومت به انسولین را کاهش میدهند و ممکن است سوخت و ساز گلوکز، فرآیند تبدیل گلوکز به انرژی را تقویت کنند.
بیدار ماندن شبانه مزمن
اگر تا دیر وقت بیدار میمانید ممکن است خود را در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار دهید. مطالعهای که به تازگی توسط دانشمندان کرهای انجام شد، نشان داد، افرادی که تا دیر وقت بیدار میمانند، احتمال بیشتری دارد به بیماری دیابت مبتلا شوند، حتی اگر هشت ساعت در شبانه روز بخوابند. افرادی که تا دیر وقت بیدار میمانند در برابر سطوح بالای نور مصنوعی از منابع مختلف مانند تلویزیون و گوشیهای هوشمند قرار میگیرند که این شرایط با کاهش حساسیت به انسولین و تنظیم ضعیف قند خون پیوند خورده است. همچنین، بیدار ماندن تا دیر وقت با کیفیت پایین خواب و کمبود خواب پیوند خورده است که میتواند در سوخت و ساز اختلال ایجاد کند.
رژیم غذایی با محتوای پروبیوتیک کم
زمانی که جمعیت باکتریهای مضر روده بیشتر از جمیعت باکتریهای خوب میشود، خطر ابتلا به دیابت افزایش مییابد. معده شما به باکتریهای خوب که پروبیوتیک نامیده میشوند، نیاز دارد تا شرایط خوب گوارش شکل بگیرد. سطوح پایین این باکتریهای مفید میتواند به شکل گیری التهاب منجر شده و در نهایت مقاومت به انسولین را موجب شود. غذاهایی مانند ماست، کلم ترش و برخی پنیرها را در رژیم غذایی خود جای دهید تا جمعیت باکتریهای خوب ساکن بدن شما افزایش یابد.
گرم کردن مجدد غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو
گرم کردن مجدد غذاهای آماده که در بسته بندیها و ظروف پلاستیکی قرار دارند میتواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد. دو ماده شیمیایی در تولید این بسته بندیها و ظروف استفاده میشوند که با خطر افزایش یافته ابتلا به دیابت در کودکان و نوجوانان پیوند خورده اند. این مواد شیمیایی مقاومت به انسولین را افزایش میدهند، که در کنار فشار خون بالا از پیش زمینههای ابتلا به دیابت محسوب میشود.
قرار نگرفتن در معرض نور خورشید
این که خود را از پرتوهای مضر و سرطانزای خورشید محافظت کنید، اهمیت دارد، اما مواجهه ناکافی با نور خورشید نیز ممکن است خطر ابتلا به بیماری دیابت را افزایش دهد. بنابر نتایج مطالعهای که توسط پژوهشگران اسپانیایی انجام شد، افرادی که کمبود ویتامین D. دارند، بدون در نظر گرفتن وزن، احتمال بیشتری دارد به دیابت نوع ۲ و پیش دیابت مبتلا شوند. قرار گرفتن در معرض نور خورشید به تولید ویتامین D. در بدن کمک میکند که پژوهشگران معتقدند این ویتامین در عملکرد درست لوزالمعده که تولید انسولین را بر عهده دارد و به تنظیم قند خون کمک میکند، نقش دارد. افزون بر مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین D، پس از مشورت با پزشک میتوانید مصرف مکمل این ویتامین را نیز مد نظر قرار دهید.
تماشای بیش از اندازه تلویزیون
نتایج مطالعهای که در دانشگاه پیتسبورگ انجام شد، نشان داد هر ساعتی که بی تحرک در برابر تلویزیون سپری میکنید، خطر ابتلا به بیماری دیابت را تقریبا تا چهار درصد افزایش میدهد. نشستن بیش از اندازه میتواند به ذخیره چربی احشایی منجر شود که افزایش دور کمر را در پی دارد. وزن شکمی اضافی به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت را در نتیجه کاهش حساسیت بدن به انسولین افزایش میدهد.
نخوردن صبحانه
نادیده گرفتن وعده غذایی صبحگاهی نه تنها شما در ادامه روز بسیار گرسنه میکند بلکه میتواند شرایطی عالی برای ابتلا به دیابت نوع ۲ ایجاد کند. هنگامی که بدن را از غذا محروم میکنید، سطوح انسولین دچار اختلال میشود که این شرایط کنترل قند خون را دشوارتر میکند.
برچسب ها :دیابت، قند خون،گلوکز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0