کد خبر : 54442
تاریخ انتشار : شنبه 4 نوامبر 2017 - 15:10
-

۱۰۰ سال جنایت انگلیس در فلسطین

۱۰۰ سال جنایت انگلیس در فلسطین

به گزارش قائم آنلاین، اعلامیه بالفور نام رایج نامه «آرتور جیمز بالفور» وزیر اسبق امور خارجه انگلیس به «لیونل والتر روچیلد» در ۲ نوامبر ۱۹۱۷ در اعلام قول قطعی برای به کار بستن تمام تلاش کشورش در ایجاد یک وطن ملی برای یهودیان در فلسطین است، در آن زمان فلسطین هنوز از مستملکات امپراطوری عثمانی

به گزارش قائم آنلاین، اعلامیه بالفور نام رایج نامه «آرتور جیمز بالفور» وزیر اسبق امور خارجه انگلیس به «لیونل والتر روچیلد» در ۲ نوامبر ۱۹۱۷ در اعلام قول قطعی برای به کار بستن تمام تلاش کشورش در ایجاد یک وطن ملی برای یهودیان در فلسطین است، در آن زمان فلسطین هنوز از مستملکات امپراطوری عثمانی بشمار می‌رفت.

انگلیس با اعلامیه بالفور و حمایت از رژیم صهیونیستی در تمام این سال‌ها شیک جنایات این رژیم در سرزمین‌های فلسطین بوده است و فلسطینیان به صورت رسمی و ملی خواستار عذرخواهی این کشور برای صدور این اعلامیه هستند. اما مقامات کشور انگلیس این اعلامیه را جزو افتخارات خود می‌دادند و همزمان با صدمین سال صدور این اعلامیه با افتخار از برپایی جشن گرامیداشت برای این اعلامیه سخن می‌گویند.

در این خصوص گفتگویی با ناصر ابوشریف، نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران انجام شده است که در زیر می‌خوانید.

*انگلیس با اعلامیه بالفور و حمایت از صهیونیست‌ها چه میزان در اشغال سرزمین‌های فلسطین دخیل بوده است؟

انگلیس به عنوان کشوری استعمارگر در ۱۹۱۷ میلادی با اعلامیه بالفور مقدمات اشغال سرزمین‌های فلسطین را فراهم کرد و با تصمیمی ساده سرزمینی که فلسطینیان هزاران سال در آن اقامت داشتند، اشغال کرده و به رژیم صهیونیستی اهدا کرد.

در سال ۱۹۱۷ میلادی فقط ۵۰ هزار نفریهودی در فلسطین سکونت داشتند و خیلی از آن‌ها با مهاجرت غیرقانونی وارد فلسطین شده بودند و در آن زمان تنها کمتر ۹ درصد از جمعیت فلسطین را تشکیل می‌دادند. پس از آن طرح صهیونیستی و قیمومت انگلیس بر فلسطین آغاز شد و گروه‌های صهیونیستی شکل گرفتند و زمینه برای مهاجرت یهودیان به فلسطین فراهم شد. در آن زمان انگلیس ۲.۵ میلیون دونم یا جریب از زمین‌های فلسطین را به صهیونیست‌ها اهدا کرد و شایعاتی درخصوص فروش زمین از سوی فلسطینی‌ها مطرح می‌شد، کذب بود.

پس از آن شاهد این نمایش مسخره بودیم که انگلیس نیرو‌های ارتش و کارمندان خود را از خارج کرد، در آن زمان انگلیس ۸۱ هزار نفر در فلسطین سرباز داشت، تعداد این سربازان از تعداد سربازان این کشور در هند بیشتر بود، ۱۹ هزار نفر هم کارمند غیرنظامی داشتند که در مجموع ۱۰۰ هزار نفر از فلسطین رفتند همزمان با آن ۶۵ هزار نفر سرباز صهیونیست را آموزش داده و تجهیز کردند. در کنار آن ۶۰ هزار نفر هم قادر به حمل سلاح بودند.

انگلیس با این اقدامات زمینه لازم برای تشکیل رژیم صهیونیستی را فراهم کرد و کشور‌های استعمارگر در این امر کمک بسیاری کردند، علاوه بر انگلیس فرانسه و دیگر کشور‌های غربی نیز در این فرآیند نقش داشتند، حتی تجهیزات اتمی رژیم صهیونیستی را فرانسه آماده کرد و با حمایت آمریکا و دیگر کشور‌های غربی این رژیم به حیات خود ادامه داد.

*ارزیابی و واکنش شما نسبت به مواضع مقامات فعلی انگلیس و «ترزا می» نخست وزیر این کشور مبنی بر برگزاری جشن صد سالگی صدور اعلامیه بالفور چیست؟

با وجود گذشت ۱۰۰ سال از این جریان و تشکیل رژیم صهیونیستی و وجود اعتراضات داخلی در انگلستان در خصوص حمایت این کشور از رژیم صهیونیستی و تشکیل این رژیم و با توجه به ۱۰۰ سال ظلم علیه مردم فلسطین، متاسفانه انگلستان همچنان از تشکیل رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند. باید با توجه به جنایات انگلیس یک موضع عربی اسلامی قوی را درمقابله با این کشور شاهد باشیم.

رژیم صهیونیستی در این سال‌ها دو سوم مردم فلسطین را اخراج و ۵۵۰ شهر و روستای فلسطین را نابود کرده و مرتکب پاکسازی نژادی شده است. این رژیم تاکنون ۱۸۰ جنایت ثبت شده علیه مردم فلسطین انجام داده و ۱۰ کشتار نیز توسط این رژیم صورت گرفته که به ثبت نرسیده است.

اگر جامعه جهانی وجدان داشت باید کاری می‌کرد، کشور‌های عربی و اسلامی باید اقدامی انجام می‌دادند، اما متاسفانه نه تنها اقدامی صورت نگرفته بلکه انگلیس همچنان به این جنایات خود افتخار می‌کند و نخست وزیر این کشور از آن حمایت می‌کند.

*آیا امکان محاکمه انگلیس در دادگاه‌های بین المللی به دلیل این جنایت‌ها وجود دارد؟

تلاش‌هایی در این زمینه وجود دارد و برخی تلاش می‌کنند شکایت‌های قانونی را مطرح کنند، اما این امر نیازمند یک طرف رسمی فلسطینی است تا بتواند در محاکم بین المللی این شکایت را مطرح کند. همچنین پیگیری این موضوع نیاز به صد‌ها میلیون هزینه برای استخدام وکیل و دفاع در مجامع بین المللی به منظور اثبات این جنایات دارد.

تشکیلات خود گردان فلسطین به دلیل فشار‌های عربی و غربی از بسیاری از جنایت‌ها در این سال‌ها چشم پوشی کرده است، اما این جنایت‌ها ضد بشری شامل گذشت زمان نمی‌شود و هرگز فراموش نخواهند شد.

انگلیس اکنون با مشکلات داخلی زیادی رو به رو است و دیگر آن کشور سابق نیست، ما نیز برای همیشه در این وضعیت نخواهیم ماند. مردم می‌تواند این کشور و کسانی که این جنایات را مرتکب شدند، محاکمه کنند.

تمام این جنایت‌ها انجام شده تا رژیم صهیونیستی به عنوان قدرت برتر در منطقه باقی بماند، آن‌ها حاضر هستند تمام کشور‌ها از جمله عراق، ایران، ترکیه و … را نابود کنند تا رژیم صهیونیستی به حیات خود ادامه دهد و به همین منظور تمام قطعنامه‌های سازمان ملل و شورای امنیت در این زمینه با وتوی آمریکا مواجه می‌شود.

*ارزیابی شما از زمینه سازی گروه‌های فلسطینی برای نابودی صهیونیست‌ها و توافق اخیر میان حماس و فتح چیست؟

در سال ۲۰۰۷ میلادی چند دستگی و اختلافاتی در فلسطین ایجاد شد، اما این اختلافات بین مردم فلسطین نیست بلکه در خصوص مسائل سیاسی و گروه‌های سیاسی است. حماس و فتح اختلافاتی را در خصوص مسائل سیاسی و موضع نسبت به رژیم صهیونیستی داشتند و رایزنی‌هایی برای حل این اختلافات انجام شد و موفق نبود، اما همواره در داخل ملت فلسطین انسجام وجود داشته و دارد.

مشکلات سیاسی باید ریشه‌ای حل شود و اختلاف نظراتی در خصوص مقاومت و انجام مذاکره و گفتگو وجود دارد. در حال حاضر شرایط مردم به ویژه مردم غزه بسیار سخت است و در غزه گذرگاه هر سه ماه ۲ تا ۳ روز باز است و مردم غزه در زندان و محاصره هستند، زیرساخت‌های این شهر نابود شده آب شرب مناسب ندارند و قطعی برق زیاد است، با توجه به مشکلات بسیار مردم این منطقه گروه‌های سیاسی باید برای رفع مشکلات با یکدیگر متحد باشند.

جهاد اسلامی خواستار وحدت همه گروه‌های سیاسی فلسطین است و حماس در حال حاضر آمادگی زیادی در خصوص گفتگو دارد و آماده است امتیازات زیادی را بدهد تا آشتی ملی تحقق پیدا کند.

سلاح مقاومت و اصول مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی باید استمرار پیدا کند و ما در برابر هرگونه تجاور می‌ایستیم و گفتگو نمی‌کنیم.

جهاد و حماس به روابط خارجی خود خصوصا با ایران ادامه می‌دهند. ما می‌خواهیم که هیچ وتوی عربی و اسلامی در رابطه با حماس و جهاد نباشد و کسی به ما فشار نیاورد که با چه کسی در ارتباط باشیم.

امیدواریم این آخرین مصالحه بین گروه‌های سیاسی فلسطینی باشد ومردم شاهد تغییر محسوس باشند و از محاصره‌ای که بر آن‌ها تحمیل شده خلاص شوند.

ما خواستار یک مرجعیت واحد فلسطینی هستیم که توسط مردم تعیین شود و نه تحمیل دیگر کشور‌ها باشد و این مرجعیت برنامه مبارزاتی را بر اساس اصول مقاومت فلسطین طراحی کند.

*اخیرا رژیم صهیونیستی تلاشی را برای تجزیه منطقه از طریق جدایی اقلیم کردستان عراق و تشکیل اسرائیل دوم داشت که به سرانجام نرسید، نظر شما در این خصوص چیست؟

سیاست رژیم صهیونیستی و حامیان این رژیم نسبت به منطقه همواره تجزیه و تضعیف منطقه است تا رژیم صهیونیستی به حیات خود ادامه دهد.

در تمام این سال‌ها و پس از انقلاب اسلامی ایران تلاش کردند ایران را با تحریم و بلوکه کردن پول هایش ضعیف نگه دارند. دستیابی به پیشرفت و انرژی اتمی را برای ایران ممنوع کردند. در مورد دیگر کشور‌ها نیز در منطقه همین نقشه‌ها را پیاده کردند. برای تجزیه عراق و سوریه هم نقشه کشیدند و سعی کردند عراق را در مشکلات غرق و تجزیه کنند.

ایجاد کشور کُرد مردود است و ما نمی‌پذیریم. ایران و ترکیه نیز این را نپذیرفتند و فعالیت‌های زیادی برای جلوگیری از امر انجام دادند.

کُرد‌ها از زمان صدام خود مختاری و امتیازات زیادی داشتند، حتی رئیس جمهور، وزیر خارجه و تعدادی از وزرا و نمایندگان مجلس عراق کرد هستند و ۴ میلیون کُرد بدون هیچ مشکلی در عراق زندگی می‌کنند و هیچ توجیهی برای جدایی کردستان وجود ندارد و تنها حامی این جدایی رژیم صهیونیستی بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 × دو =