این حرکت دولت ژاپن در پاسخ به یک پرونده قتل سریالی است که با استفاده از این سایتها اتفاق افتاده است.
در ماه اکتبر سال جاری میلادی (۲۰۱۷) ۹ جسد مثله شده داخل چندین یخچال و جعبه ابزار در خانهای در حومه شهر توکیو کشف شد. یک قاتل ۲۷ ساله به قتل این ۹ نفر اعتراف کرده و به پلیس گفته که قربانیان خود را از میان افرادی انتخاب میکرده که انگیزههای خودکشی خود را در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته بودند.
گفته شده که او با فریب دادن قربانیان، آنها را به خانهاش میبرده و به آنها میگفته که کمکشان میکند تا بتوانند به زندگی خود پایان بدهند. قربانیان این قتل شامل چهار دانش آموز دبیرستانی، چهار دختر جوان ۲۰ تا ۳۰ ساله و یک مرد جوان ۲۰ ساله بودند و این مورد آخر تنها قربانی قاتل بوده که به دلیل درگیری با او کشته شده است.
پلیس ژاپن گفته که یکی از این قربانیان در شبکههای اجتماعی به دنبال شریکی برای خودکشی بوده است.
به گزارش ژاپن تایمز، تورو ایگاوا، رئیس مرکز پیشگیری از خودکشی ژاپن تاکید کرد: اینترنت، شرایط را برای جوانان ژاپنی بدتر میکند.
وی افزود: با تغییر روند خودکشی به نحوی که خودکشی در شبکههای اجتماعی به همراه فرد دیگری صورت گیرد، رفع موانع پیش رو برای اقدام به این کار آسانتر شده است.
بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۱۵ میلادی ۱۹.۷ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر در ژاپن خودکشی کردهاند. همچنین در کره جنوبی در سال ۲۰۱۵ میلادی ۲۸.۳ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر خودکشی کردهاند که این آمار در انگلیس ۸.۵ و در آمریکا ۱۴.۳ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر بوده است.
با توجه به آمار فوق، دولت ژاپن به دنبال حذف این قبیل سایتها از رسانههای اجتماعی این کشور است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0