تعداد: ۲۴ نفر
زمان تهیه: ۴۵ دقیقه
زمان ور آمدن خمیر: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
۴۵۰ گرم خمیر نان گندم
۴۵۰ گرم خمیر نان سفید
۱/۴پیمانه کشمش خرد شده
۱/۴پیمانه گردو خرد شده
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
یک عدد تخممرغ
یک قاشق غذاخوری آب
نمک دریایی
رزماری و فلفل قرمز
طرز تهیه
۱. خمیرها را مطالق دستور نوشته شده روی بستهبندی یخزدایی کنید. قالب نان یا کیک صبحانه را با کمی روغن چرب کنید. در یک کاسه کوچک، کشمش، گردو و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیرها را روی آن باز کنید. نیمی از مخلوط کشمش را داخل آن بریزید و داخل خمیر فشار دهید. از طول، خمیر را رول کنید. لبههای آن را محکم ببندید تا مواد خارج نشوند. همین کار را با باقی خمیر گندم و مخلوط کشمش تکرار کنید.
۲. خمیر نان سفید را از وسط دو نیم کنید. در یک کاسه، رزماری، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده باز کنید. از مخلوط فلفل داخل آن بریزید. از طول خمیر را رول کنید و لبههای آن را محکم کنید. همین کار را با بقیه خمیر سفید و مخلوط فلفل تکرار کنید.
۳. در کاسه کوچک دیگری، تخممرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را روی سطح نانها بمالید. در صورت تمایل میتوانید روی آنها نمک دریایی بپاشید.
۴. رولهای باریک نان گندم و نان سفید را به یکدیگر بتابانید تا همچون طناب شوند. انتهای آنها را محکم کنید. دو نان دیگر را نیز به همین شکل به هم ببافید. روی آنها را بپوشانید و در محیطی گرم به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پف کنند.
۵. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. آنها را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه حرارت دهید تا سطح آنها طلایی و برشته شود.
ارزش غذایی
کالری: ۱۱۳
چربی: ۲ گرم
کلسترول: ۹ میلیگرم
کربوهیدرات: ۱۹ گرم
فیبر: ۱ گرم
پروتئین: ۴ گرم
سدیم: ۱۹۷ میلیگرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0