کد خبر : 58443
تاریخ انتشار : دوشنبه 20 نوامبر 2017 - 11:10
-

آخرین وضعیت جوی و دمایی در مناطق زلزله‌زده

آخرین وضعیت جوی و دمایی در مناطق زلزله‌زده

به گزارش قائم آنلاین،مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور از ورود سامانه بارشی طی ساعات آتی خبر داد و گفت: این سامانه بارشی از شمال غرب و غرب به کشور وارد می‌شود و دستاورد آن بارش باران، وزش باد و کاهش دماست؛ مناطق زلزله زده نیز در سه روز آتی بارانی پیش‌بینی می‌شود. احد وظیفه درباره

به گزارش قائم آنلاین،مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور از ورود سامانه بارشی طی ساعات آتی خبر داد و گفت: این سامانه بارشی از شمال غرب و غرب به کشور وارد می‌شود و دستاورد آن بارش باران، وزش باد و کاهش دماست؛ مناطق زلزله زده نیز در سه روز آتی بارانی پیش‌بینی می‌شود.

احد وظیفه درباره وضعیت جوی چند روز آینده کشور اظهار کرد: طی ساعتهای آتی و تا اواخر وقت امروز جوی نسبتاً پایدار در غالب نقاط کشور حکمفرما خواهد بود و این وضعیت در شهرهای صنعتی و کلانشهرها موجب پدیده غبار و کاهش کیفیت هوا می‌شود.

وی ادامه داد: امروز و فردا استانهای ساحلی دریای خزر با افزایش دما مواجه می‌شوند که در برخی ساعات بادهای شدید جنوبی این بخش از نوار شمالی کشورمان را در برمی‌گیرد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه از اواخر وقت امروز سامانه بارشی جدیدی از غرب و شمال غرب وارد کشورمان می‌شود، تصریح کرد: این سامانه بارشی که از نوار غربی وارد می‌شود بخشهایی از شمال غرب و غرب کشورمان را در برمی‌گیرد.

به گفته وظیفه، این سامانه بارشی طی روز دوشنبه نیمه غربی کشور، شمال غربی و دامنه‌های جنوبی البرز را در برمی‌گیرد که دستاورد آن افزایش ابر، بارش باران و وزش باد شدید خواهد بود.

وی افزود: شدت بارشها در بعد از ظهر روز دوشنبه در بخشهایی از آذربایجانها، کرمانشاه و بخشهایی از نیمه غربی و شمال غربی کشور خواهد بود؛ بارشها در مناطق سردسیر نیمه غربی به صورت برف پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: طی روز سه‌شنبه فعالیت سامانه بارشی در نیمه غربی کشور تقویت می‌شود و گستره بارشها دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی را نیز فرا می‌گیرد؛ شدت بارشها روز سه‌شنبه در بخشهایی از ایلام ، لرستان، خوزستان، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و همدان خواهد بود.

وظیفه ادامه داد: بارش در مناطق سردسیر شمال غرب، ارتفاعات غرب، ارتفاعات زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز به صورت برف خواهد بود؛ احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد نیز وجود دارد.

وی با اشاره به کاهش دما در روزهای آتی برای نیمه غربی کشور گفت: با ورود این سامانه بارشی و فعالیت آن در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، دمای هوا رفته رفته در نیمه غربی ۲ تا ۸ درجه کاهش می‌یابد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور همچنین از افزایش سرعت وزش باد و پدیده گرد و خاک در عراق خبرداد و گفت: احتمال افزایش سرعت وزش باد و ایجاد پدیده گرد و خاک در مناطق مرزی غرب و جنوب غرب کشور در ساعتهای آتی دور از انتظار نیست.

وظیفه، شهرکرد با ۷ درجه زیر صفر را سردترین و بندرعباس با ۳۰ درجه بالای صفر را گرمترین نقاط کشور دانست و گفت: دمای هوای تهران امروز به ۱۶ درجه بالای صفر رسید که طی ۲۴ ساعت آینده احتمال افزایش ابر و بارش پراکنده باران در پایتخت وجود دارد.

وی همچنین در مورد وضعیت جوی مناطق زلزله زده غرب کشور توضیح داد: از اواخر وقت امروز یک شنبه با ورود سامانه بارشی به کشور، این منطقه نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد و با رشد ابر، وزش باد و بارش پراکنده مواجه می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: از بعد از ظهر دوشنبه و طی سه‌شنبه نیز سامانه بارشی در نیمه غربی و مناطق زلزله زده تقویت می‌شود که شاهد رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید خواهیم بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

15 − دو =