توصیه های درمانی امام رضا(ع) برای ماه آذر
به گزارش قائم آنلاین، در هر فصلی از سال ضرورت زندگی سالم، باتوجه به تغییر فصل و دگرگونی آب و هوای آن متفاوت است که با آغاز فصول سرد سال و سرد شدن تدریجی هوا تغییر در رژیم غذایی یکی از موارد لازم و ضروری بهشمار میآید. بیشتر اطبای طب اسلامی و سنتی طبیعت فصل
به گزارش قائم آنلاین، در هر فصلی از سال ضرورت زندگی سالم، باتوجه به تغییر فصل و دگرگونی آب و هوای آن متفاوت است که با آغاز فصول سرد سال و سرد شدن تدریجی هوا تغییر در رژیم غذایی یکی از موارد لازم و ضروری بهشمار میآید.
بیشتر اطبای طب اسلامی و سنتی طبیعت فصل پائیز را سرد و خشک دانستهاند و احادیث و روایات متعددی در رابطه با رعایت برخی نکات تغذیهای در این فصل توصیه شده است.سومین ماه پاییز که در رساله ذهبیه امام رضا(ع) از آن با عنوان” تشرین آخر” یاد میشود، از حدود ۲۳ آبان ماه آغاز میشود و به مدت ۳۰ روز ادامه پیدا میکند و تقریبا مصادف با آذرماه است.
امام رضا(ع) همچنین در رابطه با خصوصیات فصول و ماههای سال نکاتی را بیان کردهاند و برای هر ماه و فصل غذای مناسب را معرفی نمودهاند.
آن حضرت در یک دستورالعمل کلی فرمودهاند: هر خوراکی سرد در تابستان و گرم در زمستان مناسب است و غذاهای معتدل در فصل بهار و پائیز و میزان مصرف خوراکیها( با مقدار حرارت و برودت آنها) نیروی طبیعی بدن و میل آن است.
امام رضا (ع) در رابطه با نوشیدن آب در این ماه توصیههایی داشته است؛ ایشان از آشامیدن آب در شب نهی نمودهاند زیرا مزاج، آب و فصل سرد است و جمع این سردیها طبیعت بدن را بیش از حد به سمت سردی میبرد و بیماریهای ناشی از سردی ایجاد میکند.
اگرچه مصرف آب گرم، بهصورت ناشتا همیشه توصیه نمیشود، اما امام رضا(ع) نوشیدن آب گرم به صورت ناشتا را در این ماه سفارش میکنند همچنان که بعضی از ماهها در فصل تابستان نوشیدن آب سرد به طور ناشتا سفارش شده است.
برچسب ها :امام رضا(ع)،تابستان، دستورالعمل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0