کد خبر : 60079
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 نوامبر 2017 - 9:25
-

تایید ورود دستمال‌های اعتیادآور به ایران

تایید ورود دستمال‌های اعتیادآور به ایران

به گزارش قائم آنلاین،به دنبال انتشار اخباری مبنی بر فروش و توزیع دستمال‌های اعتیادآور در مترو با قیمت ۱۰۰۰ تومان، برخی منابع مطلع با ارائه توضیحاتی خبر توزیع دستمال‌های اعتیادآور را تایید کردند. به گفته یک منبع آگاه در نیروی انتظامی، اولین گزارش از این ماده جدید در سال گذشته به پلیس ارائه شد که

به گزارش قائم آنلاین،به دنبال انتشار اخباری مبنی بر فروش و توزیع دستمال‌های اعتیادآور در مترو با قیمت ۱۰۰۰ تومان، برخی منابع مطلع با ارائه توضیحاتی خبر توزیع دستمال‌های اعتیادآور را تایید کردند.

به گفته یک منبع آگاه در نیروی انتظامی، اولین گزارش از این ماده جدید در سال گذشته به پلیس ارائه شد که بر اساس تحقیقات انجام شده گرچه مصرف این ماده که جزو «کانابینوئیدهای سنتزی» است شیوع زیادی نداشته ولی گزارش‌هایی از توزیع و مصرف این ماده جدید به دست پلیس رسیده بود.

این ماده که جزو مواد روانگردان محسوب می‌شود در ابعاد کوچکتر از ۰٫۵ سانتی‌متر در ۰٫۵ سانتی‌متر استفاده می‌شود و جنس آن شبیه به کاغذ خشک‌کن یا پارچه‌ است.

بر اساس اطلاعات این منبع آگاه، این ماده جدید قدرتی بین ۱۰۰ تا ۸۰۰ برابر حشیش دارد و مثل حشیش داخل سیگار مصرف می‌شود و حالت نشئگی آن که بیشتر شبیه مستی است به اندازه‌ای زیاد است که در برخی گزارش‌ها، از هوش رفتن پس از مصرف این ماده نیز گزارش شده است.

وی با بیان اینکه احتمال فروش این ماده در مترو نیز وجود دارد افزود: مواد روانگردان جدید که به عنوان یک چالش در دنیای امروز از سوی سازمان ملل شناخته شده بیشتر در فضای مجازی به فروش می‌رسد ولی احتمال فروش خرد این ماده در مترو نیز متصور است.

این کارشناس با تاکید بر اینکه قیمت ۱۰۰۰ تومانی ذکر شده برای توزیع این ماده مشکوک به نظر می‌رسد اضافه کرد: قیمت این ماده جدید بیش از مبالغ ذکر شده است ولی اگر قیمت‌های مذکور صحت داشته باشد، توزیع آن با این مبلغ باعث نگرانی مضاعف خواهد شد چراکه نشان دهنده آن است که باندهای خاصی در پشت پرده توزیع این ماده قرار دارند که با توزیع آن به قیمت‌هایی نازل قصد معرفی این ماده برای در دست گرفتن بازار را دارند که این موضوع بسیار حساسی است.

خوشبختانه گرچه مصرف این ماده شیوع قابل توجهی در کشورمان نداشته ولی گزارش‌هایی از مصرف و توزیع آن نیز وجود دارد که با توجه به جدید بودن این مواد، هیچ مطالعه و تحقیقاتی در خصوص عوارض طولانی مدت مصرف این ماده و همچنین نحوه درمان آن انجام نشده است و به نظر می‌رسد می‌بایست پلیس و ستاد مبارزه با موادمخدر نسبت به ارائه اطلاعات صحیح و آموزش به جوانان و نوجوانان که مخاطبان اصلی این مواد هستند اقدام کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ده − پنج =