کد خبر : 60097
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 نوامبر 2017 - 10:00
-

خطرات پنهانی دهان‌شویه‌ها

خطرات پنهانی دهان‌شویه‌ها

به گزارش قائم آنلاین،شستشوی زیاد دهان با مایع آنتی باکتریال، باکتری‌های مفیدی را که در دهان هستند و بدن را از ابتلا به بیماری‌ها محافظت می‌کنند، از بین می‌برد. این اولین تحقیقاتی است که نشان می‌دهد انجام عملی که ظاهرا مثبت و مفید است و به منظور کمک به افزایش سلامت دهان ابداع شده می‌تواند

به گزارش قائم آنلاین،شستشوی زیاد دهان با مایع آنتی باکتریال، باکتری‌های مفیدی را که در دهان هستند و بدن را از ابتلا به بیماری‌ها محافظت می‌کنند، از بین می‌برد.

این اولین تحقیقاتی است که نشان می‌دهد انجام عملی که ظاهرا مثبت و مفید است و به منظور کمک به افزایش سلامت دهان ابداع شده می‌تواند پیامدهای زیانبخشی داشته باشد.

تقریبا تمامی محلول‌های دهانشویه رایج حاوی موادی هستند که باکتری‌ها، چه باکتری‌های خوب و مفید و چه باکتری‌های بد و مضر را از بین می‌برند. بیشتر این مواد ضدباکتریایی در دهانشویه‌ها انتخابی نیست، به عبارت دیگر باکتری‌های دهانی خاص و انتخاب شده‌ای را هدف گیری نمی‌کنند و روی دامنه وسیعی از باکتری‌های مفید یا مضر عمل می‌کنند.

باکتری‌های مفید موجود در دهان با کمک به تولید اکسید نیتریک، بدن را در برابر ابتلا به امراض چاقی و دیابت محافظت می‌کند. این مولکول مهم به تعداد بی شماری از سلول‌ها کمک می‌کند که از طریق انتقال سیگنال‌ها در سرتاسر بدن با یکدیگر در ارتباط باشند و سطح انسولین و سوخت و ساز بدن (متابولیسم) را تنظیم کنند.

کار اصلی بیشتر دهانشویه‌ها مقابله با بوی بد دهان وتر و تازه کردن تنفس است. برخی از انواع آن‌ها مانند دهانشویه‌های حاوی فلوراید، اگر پس از مسواک زدن کامل و دقیق دندان‌ها استفاده شوند می‌توانند به محافظت دندان‌ها در برابر اسیدهای تولید شده توسط باکتری پلاک دندانی، کمک کنند. انجمن دندان پزشکی انگلیس هم اعلام کرده است استفاده روزانه از دهانشویه به منظور سلامت دهان لازم نیست و از بین بردن پلاک‌ها و ذرات مواد غذایی جا مانده بین دندان‌ها را تضمین نمی‌کند.

دهانشویه‌های رایج معمولا دربرگیرنده مواد ضدباکتریایی قوی مانند ستیل پریدینیوم کلراید، کلرهگزیدین، تری کلوزان، الکل، فلوراید، پروکساید و روغن‌های عصاره‌ای گیاهی ضد میکروبی هستند که علاوه بر باکتری‌های مضر، مقدار زیادی از باکتری‌های مفید دهان را نیز از بین می‌برند.

در نهایت اینکه پژوهشگران هشدار می‌دهند که از بین بردن باکتری‌های مفید دهانی زمینه را برای رشد باکتری‌های مضر و ابتلا به انواع بیماری‌های لثه و دندان نیز مساعد می‌کند و توصیه می‌کنند که در صورت لزوم و موارد خاص، فقط یکبار در روز از دهانشویه استفاده شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیزده + هفت =