کد خبر : 62317
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 دسامبر 2017 - 15:45
-

انچیلادای مرغ و پنیر پیشنهادی برای شام

انچیلادای مرغ و پنیر پیشنهادی برای شام

به گزارش قائم آنلاین،در این مطلب به نقل از سایت فوت و فن طرز تهیه انچیلادای مرغ با پنیر را آموزش می‌بینیم. زمان تهیه: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۱۵ دقیقه تعداد: ۴ عدد مواد لازم یک عدد پیاز قرمز کوچک ۷۰۰ گرم میوه فیسالیس یک یا دو عدد فلفل چیلی خرد شده نصف پیمانه آب مرغ

به گزارش قائم آنلاین،در این مطلب به نقل از سایت فوت و فن طرز تهیه انچیلادای مرغ با پنیر را آموزش می‌بینیم.

انچیلادای مرغ و پنیر پیشنهادی برای شام

زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
تعداد: ۴ عدد

مواد لازم

یک عدد پیاز قرمز کوچک
۷۰۰ گرم میوه فیسالیس
یک یا دو عدد فلفل چیلی خرد شده
نصف پیمانه آب مرغ کم نمک
نمک
کمی شکر
۸ عدد نان پیتا
۳ پیمانه گوشت مرغ ریز شده
۲ ٫ ۵ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
۱/۳ پیمانه گشنیز تازه ریز شده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
¾ پیمانه پنیر فتا خرد شده

طرز تهیه

۱- منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پیاز را حلقه‌ای برش دهید و کنار بگذارید. نیم دیگر را خلالی کنید و به همراه فیسالیس به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی فویل روی منتقل قرار دهید تا طلایی و نرم شوند. سبزیجات کباب شده را داخل غذاساز بریزید و به همراه آب مرغ آن‌ها را پوره کنید. برای مزه‌دار شدن نصف قاشق چایخوری نمک و کمی شکر اضافه کنید.

۲- در این فاصله، در یک کاسه، مرغ و پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. مقداری از مخلوط مرغ را وسط نان پیتا بگذارید، کمی گشنیز بریزید و نان را لقمه کنید. همین کار را با بقیه نان و مرغ‌ها تکرار کنید. همه اینچیلادا‌ها را در کنار هم داخل یک تابه پیرکس بچینید و روی آن‌ها کمی روغن زیتون بمالید. آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شوند.

۳- سس فیسالیس را روی اینچیلادا‌ها بریزید و روی آن هم نصف پیمانه پنیر بریزید. دوباره ۵ دقیقه دیگر داخل فر برگردانید و در آخر با حلقه‌های پیاز و گشنیز تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: ۶۲۶
چربی: ۳۲ گرم
چربی اشباع شده: ۱۳ گرم
کلسترول: ۹۸ میلی‌گرم
سدیم: ۱۰۵۶ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۴۶ گرم
فیبر: ۶ گرم
پروتئین: ۴۷ گرم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

18 − چهار =