کد خبر : 63211
تاریخ انتشار : جمعه 8 دسامبر 2017 - 12:00
-

چرا در ابتدای زندگی مشترک به هم دروغ می‌گوییم؟

چرا در ابتدای زندگی مشترک به هم دروغ می‌گوییم؟

به گزارش قائم آنلاین،شاید دروغ گفتن عادت بسیاری شده، اما باید بدانید در مورد زندگی مشترک دروغ گفتن سم است. دروغ گفتن عروس و داماد به هم می‌تواند زندگی‌شان را نابود کند. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت نوعروس می‌خوانیم.   بسیاری از ما زمانی به دروغ متوسل می‌شویم که بخواهیم نزد شریک

به گزارش قائم آنلاین،شاید دروغ گفتن عادت بسیاری شده، اما باید بدانید در مورد زندگی مشترک دروغ گفتن سم است. دروغ گفتن عروس و داماد به هم می‌تواند زندگی‌شان را نابود کند. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت نوعروس می‌خوانیم.

 

چرا ابتدای زندگی مشترک «دروغ» گفته می‌شود؟

بسیاری از ما زمانی به دروغ متوسل می‌شویم که بخواهیم نزد شریک زندگی مان دوست داشتنی و خواستنی‌تر شویم، اما استفاده از آن برای پایداری روابط زناشویی باعث ایجاد شکاف عمیقی می‌شود تا جایی که ممکن است حتی باعث از هم پاشیده شدن زندگی شود. این را باید دانست که شرط بقای یک رابطه دوستانه میان زن و شوهر صداقت است.

درست نمی‌شناسیدش

این مورد به آشنایی دوران قبل از ازدواج بازمی گردد. زمانی که شما همسر آینده تان را در موقعیت و شرایط مختلف نسنجیده‌اید، در واقع از واکنش و عکس العمل‌های وی با خبر نیستید و بعد از ازدواج گاه به دروغگویی متوسل می‌شوید.

اعتماد به نفس‌تان پایین است

زمانی که زن یا مردی دچار خودکم بینی هستند در واقع آنچه را که نیستند و می‌خواهند باشند را با توسل به دروغ انجام می‌دهند.

از خودتان راضی نیستید

زن یا شوهری که از وضعیت و شرایط خود در زندگی مشترکش راضی نیست برای آنکه همسرش را نرنجاند از ابزار دروغ استفاده می‌کند.

از سرزنش فرار می‌کنید

کسانی که از مورد سرزنش قرار گرفتن بدشان می‌آید و نمی‌خواهند در این شرایط قرار بگیرند گاه متوسل به دروغ می‌شوند.

عدم مسئولیت پذیری و قبول اشتباه‌های خود

برای برخی از زوج‌ها جمله «اشتباه از من بود» بسیار سنگین است و برای آنکه در این وضعیت قرار نگیرند و این عبارت را به کار نبرند، دروغ می‌گویند.

از کودکی دچار سوتفاهم هستید

هنگامی که زن و شوهری در خانواده‌ای که والدینشان متوسل به دروغ می‌شوند، رشد کنند ناخودآگاه به سمت و سوی دروغگویی پیش می‌روند. این افراد این عبارت «دروغ گفتم تا از درگیری و دعوا جلوگیری کنم» را بار‌ها از والدینشان شنیده اند و حالا آن را در زندگی خود تکرار می‌کنند.

می‌خواهید به هدف برسید

برخی از زوج‌ها برای آنکه به آنچه می‌خواهند، ولی رفتارشان مخالف میل همسرشان جلوه نکند، دروغ می‌گویند.

عادت دارید

متاسفانه دروغ گفتن در مورد بسیاری بیش از آنکه ناشی از قصد و نیتی باشد، ناشی از عادت است.

می‌ترسید

برخی افراد به دلیل ترس از تنهایی، ترس از طرد شدن، ترس از آینده و اینکه دوست داشتنی و خواستنی باشند متوسل به دروغ می‌شوند.

خجالت می‌کشید

زمانی که زن و شوهر از موقعیتی که در آن قرار دارند، شرمنده و ناراحت باشند از دروغ برای پوشش ضعف‌های خود استفاده می‌کنند.

دروغ مصلحتی؛ نه

گفتن دروغ مصلحتی در واقع یک نوع بازی است که به جای آنکه مسئله و مشکل حل شود، صورت مسئله پاک می‌شود و سبب میشود دروغ گفتن ادامه پیدا کند. برخی از زوج‌ها بر این باورند که با گفتن دروغ مصلحتی از دعوا و تنش جلوگیری می‌کنند، اما باید بدانند گفتن حقیقت ممکن است باعث جنجال موقتی شود، ولی در نهایت مشکل حل می‌شود. دروغ مصلحتی تنها فرار از واقعیت است که زوج‌ها با عباراتی مانند «حوصله بحث کردن نداشتم»، «می ترسیدم دعوا شود»، «اگر راستش را می‌گفتم، ناراحت می‌شد» و… خودشان را مجاب می‌کنند که کار صحیحی انجام داده اند. رابطه زناشویی سالم، رابطه‌ای است که شما آزادانه و بدون ترس (تحقیر شدن، طرد شدن، مورد قضاوت منفی قرار گرفتن، مسخره شدن) حرف هایتان را به شریک زندگی تان بزنید.

در مورد گذشته‌ام دروغ بگویم؟

با ازدواج، پرونده گذشته هر فردی باید در ذهنش بسته شود. پیش از ازدواج و در مرحله آشنایی هر زمانی که همسر آینده تان از گذشته شما سؤالی کرد باید به وی حقیقیت را بگویید، زیرا نگفتن حقیقت و متوسل شدن به دروغ باعث اضطراب شما می‌شود و این ترس از دروغ گفتن و بر ملا شدن واقعیت همیشه و در همه جا پس از زندگی مشترک همراه تان است و شما را در موقعیت اضطراب قرار می‌دهد، اما نباید فراموش کنید نحوه دادن اطلاعات به شریک زندگیتان بسیار مهم است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 − 1 =