کد خبر : 63170
تاریخ انتشار : جمعه 8 دسامبر 2017 - 10:20
-

۱.۳ میلیون تن برنج وارد شد

۱.۳ میلیون تن برنج وارد شد

به گزارش قائم آنلاین، علی‌محمد شاعری سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی درباره ممنوعیت واردات برنج اظهار کرد: دو میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید داخل داریم که از اول سال تاکنون بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن واردات برنج انجام شد و با تولید داخل و برنج‌های وارد شده

به گزارش قائم آنلاین، علی‌محمد شاعری سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی درباره ممنوعیت واردات برنج اظهار کرد: دو میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید داخل داریم که از اول سال تاکنون بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن واردات برنج انجام شد و با تولید داخل و برنج‌های وارد شده در کشور بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن برنج در داخل کشور داریم که می‌تواند نیاز یک‌ساله کشور را تامین می‌کند و در حال حاضر ضرورتی برای واردات برنج وجود ندارد.

وی تصریح کرد: اخیرا وزارت صنعت، معدن و تجارت تصمیم گرفت که واردات برنج را آزاد کند که بلافاصله کمیسیون کشاورزی مجلس نسبت به این موضوع اعتراض شدید کرد و وزیر جهاد کشاورزی به کمیسیون احضار شد و توضیحات وزیر نمایندگان مجلس را قانع نکرد و فرصتی مشخص شد تا جلوی این تصمیم نابجا گرفته شود.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی افزود: مراتب اعتراض نمایندگان مجلس و کشاورزان طی نامه‌ای به محضر مقام معظم رهبری اعلام شد و استمداد کردیم دستور دهند واردات برنج لغو شود.

این مسؤول خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام شده، وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد تا اطلاع ثانوی واردات برنج ممنوع است و امیدواریم وزارت جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت شرایط فعلی را درک کنند و اجازه ورود برنج به داخل کشور ندهند چراکه در غیر اینصورت مجلس به وظیفه قانونی خود عمل خواهد کرد.

شاعری درباره صادرات مرکبات گفت: ۴.۵ میلیون تن تولید مرکبات در داخل کشور داریم که حداقل ۲۰ درصد تولید مازاد بر نیاز است و باید صادر شود.

وی بیان کرد: برای صادرات توافقی با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور انجام شد و دستور لازم داده شد تا به هر میزانی که مرکبات صادر شود به همان میزان صادرکنندگان یارانه صادراتی دریافت کنند.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با وزارت جهاد کشاورزی مذاکرات لازم انجام شد و هماهنگی شد در صورتی که صادرکنندگان، مرکبات صادر کنند باید بر اساس تاییدیه‌هایی که به وزارت جهاد کشاورزی ارائه می‌کنند یارانه صادراتی طبق تعرفه‌های تعریف شده به صادرکنندگان پرداخت ‌شود.

شاعری گفت: صادرکنندگان مرکبات نسبت به صادرات مرکبات اقدام کنند و نگران دریافت یارانه صادراتی نباشند، ممکن است در پرداخت تاخیرهایی وجود داشته باشد اما یارانه صادراتی براساس توافق صورت گرفته پرداخت می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفده + 3 =