زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم سس
۴۵۰ گرم فیسالیس، چهارقاچ شده
یک عدد پیاز متوسط، چهارقاچ شده
یک عدد فلفل چیلی، نصف شده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
یک دسته گشنیز تازه، خرد شده
مواد لازم املت
۶ عدد سوسیس کوکتل دودی
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
کمی فلفل قرمز و پاپریکا
یک پیمانه مخلوط لوبیاهای مختلف
نمک و فلفل سیاه
یک عدد فلفل دلمهای سبز، خرد شده
۸ عدد تخم مرغ درشت، همزده
یک قاشق غذاخوری شیر
یک قاشق غذاخوری کره
نصف پیمانه پنیر سفید رنده شده
خامه ترش برای تزئین
طرز تهیه
۱- برای تهیه سس، فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. فیسالیس ها، پیاز، فلفل چیلی و روغن زیتون را کف سینی بریزید و با نمک و فلفل آنها را مزه دار کنید. آنها را حدود ۴۵ دقیقه در فر بپزید تا برشته و طلایی شوند. از فر خارج کنید، پس از سرد شدن، به همراه گشنیز، کمی نمک و کمی آب در غذاساز بریزید تا پوره شوند.
۲- برای تهیه املت، سوسیسها را خرد و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در تابه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. روی آنها پودر زیره سبز، فلفل قرمز و پاپریکا بپاشید. سپس لوبیاهای پخته شده را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و فلفل دلمهای ریز شده را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت بدهید. سپس، شعله را خاموش و مواد را داخل کاسه بریزید.
۳- در یک کاسه دیگر، شیر و تخم مرغها را با هم مخلوط کنید. داخل یک تابه دیگر نصف قاشق غذاخوری کره بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. نیمی از مخلوط تخم مرغ را بریزید تا پخته شود. نیمی از مخلوط لوبیا، سوسیس و پنیر را وسط آن بریزید و از دو طرف تا کنید تا شبیه لقمه شود. بوریتو را برگردانید و سمت باز آن را یک دقیقه سرخ کنید. همین کار را با باقی مواد تکرار کنید.
۴- در آخر، املتها را با خامه ترش و گوجه فرنگی تزئین و سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0