میوه
بعضی میوهها مثل موز و سیب را اگر در مایکروویو قرار دهید فقط طعم و ظاهرشان را از دست میدهند. انگور داخل مایکروویو میترکد و میوههای خشک مثل کشمش و آلو هم آشپزخانه را دودآلود میکند.
جعبههای یک بار مصرف
این ظروف داخل مایکروویو آتش میگیرند و اگر دستههای فلزی داشته باشند جرقه میزنند و به مایکروویو آسیب میرسانند.
فویل آلومینیوم
هر گونه فلز یا فویل به مایکروویو آسیب میرساند پس هرگز ظروف آلومینیومی را داخل مایکروویو قرار ندهید.
پلاستیک
۹۵ درصد ظروف پلاستیکی با گرم شدن گازهای شیمیایی تولید میکنند. حتی اگر روی ظروف لیبل مخصوص مایکروویو خورده باشد باز هم آنها را در مایکروفر گرم نکنید، چون مواد شیمیایی مضری را از خود تولید میکنند.
تخم مرغ
حرارت سریع و بالا زیر پوست تخم مرغ بخار ایجاد میکند و باعث ترکیدن تخم مرغ میشود. درست است که به مایکروویو آسیبی نمیرساند، اما تمیز کردنش دردسر است. اگر تصمیم دارید تخم مرغ را داخل مایکروویو گرم کند روی پوست آن یک سوراخ کوچک ایجاد کنید تا بخار از آن خارج شود.
ماگهای مسافرتی
درست است که بعضی ماگها که روی آنها عبارت ” microwave safe” نوشته شده است را میتوان داخل مایکروویو قرار داد، اما باز هم به مایکروویو آسیب میرسانند، چون در همه آنها مواد استیل ضدزنگ استفاده شده است.
گوشت یخ زده
گوشتهای یخ زده به طور ناهماهنگ در مایکروویو میپزند وسط آنها یخ زده میماند در حالیکه کنارههای آن میسوزد.
ظروف و لیوانهای قدیمی
چینیهای دوست داشتنی، اما قدیمی هیچ سازگاری با مایکروویو ندارند. ظروفی که تا قبل از سال ۱۹۶۰ تولید شده اند اشعههایی را از خود خارج میکنند و ممکن است با سرب و فلزهای سنگین روشنی خود را از دست بدهند.
پاکتهای کاغذی قهوهای
هیچ چیزی به اندازه این پاکتهای کاغذی مضر نیست. زیرا نه تنها غیر بهداشتی هستند بلکه از خود گازهای سمی منتشر میکنند و در حرارت بالا مشتعل میشوند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0