برای جلوگیری از ابتلا به عوارض این داروها میتوانید با اندک تغییراتی در شیوه زندگی و عادات غذایی خود، به موفقیت برسید. اولین گام در این راه مشورت با پزشک متخصص است. پس از مشورت با پزشک و در نظر داشتن شرایط بدنی و بیماریهای خاص احتمالی، میتوانید فهرست خوراکیهای زیر را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
این غذاها میتوانند به باز شدن رگها کمک کنند، زیرا سرشار از آنتیاکسیدان، فیبر و سایر مواد مغذی لازم برای سلامت قلب هستند.
اسفناج
اسفناج یکی از بهترین سبزیجات است زیرا ارزان و زودپز بوده و تقریبا هرجایی پیدا میشود. علاوه بر آن، فیبر، آهن، فولیک اسید و پتاسیم را که هر یک به تنظیم فشارخون و افزایش سلامت قلب کمک میکنند، به بدن میرساند.
روغن نارگیل
اگرچه بیشتر افراد تصور میکنند که باید از چربیهای اشباع شده گریزان باشند، اما این چربیها برای یک زندگی سالم لازمند. روغن نارگیل یکی از بهترین چربیهای اشباع شده است زیرا باعث افزایش سلامت عروق قلبی میشود.
چای سبز
چای سبز منبع خوبی از کاتچین است که یک عنصر شیمیایی گیاهی است و میزان کلسترولی را که بدن در طول هضم و گوارش غذا جذب میکند، کاهش میدهد. نوشیدن دو فنجان چای سبز در روز برای این منظور کافی است.
ماهی
برای گرفتن بهترین نتیجه از خوردن این غذای مفید، پیشنهاد میشود که حداقل دو بار در هفته آن را مصرف کنید. ماهیهای روغنی مانند سالمون و ماهی تن دارای اسیدهای چرب امگا۳ بوده و سطح کلسترول خون را تنظیم میکنند .
قهوه
تحقیقات نشان دادهاند که نوشیدن یک فنجان قهوه در روز میتواند ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد. همچنین آرامش خاطری که پس از نوشیدن یک فنجان قهوه احساس میکنید نیز برای قلب مفید است.
کلمبروکلی
بروکلی خوراکی عالی برای سلامت قلب است که حاوی ویتامینK است و از اینرو در جلوگیری از سفت و سخت شدن رگهای قلب جلوگیری میکند.
دارچین
این ادویه متداول، دارای خواص مفید بسیاری برای سلامتی است. دارچین، اگر روزانه در حدود ۵ گرم مصرف شود،می تواند کلسترول بد را کاهش داده و از انسداد رگهای قلب جلوگیری کند. دارچین همچنین دارای آنتیاکسیدان است که سلامت دستگاه گردش خون را تضمین میکند.
بادام
بادامها هم خوشمزهاند و هم برای قلب مفیدند زیرا دارای چربیهای مفید، ویتامین، پروتئین و فیبر هستند که همگی سلامت قلب، رگها وعروق قلبی و دستگاه گردش خون را افزایش میدهند.
زردچوبه
زردچوبه بهدلیل طعم و رنگ ویژه و منحصربفردی که دارد شناخته شده است و یکی از مواد تشکیلدهنده متداول در ادویه کاری است. مصرف زردچوبه به سلامت قلب کمک میکند. اضافهکردن زردچوبه به رژیم غذایی روزانه میتواند التهاب و تشکیل پلاکهای خونی در رگهای قلبی را کاهش دهد. همچنین مادهرنگی زردچوبه بهنام کرکیمن میتواند به از بین بردن چربیهایی که در رگها ته نشین میشوند، کمک کند.
هندوانه
هندوانه دارای آمینواسیدی به نام سیترولین است که به پایینآوردن فشارخون کمک کرده و التهاب رگها و عروق را کاهش میدهد و چون بدن را به تولید اکسیدنیتریک وا میدارد، سلامت قلبوعروق آن را افزایش میدهد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0