کد خبر : 65388
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 دسامبر 2017 - 9:30
-

برای پیشگیری از بیماری قلبی و سکته، هر روز پنیر بخورید

برای پیشگیری از بیماری قلبی و سکته، هر روز پنیر بخورید

به گزارش قائم آنلاین،یک پژوهش تازه در مورد ۲۰۰ هزار نفر نشان می دهد کسانی که پنیر می خورند کمتر از کسانی که اصلاً پنیر نمی خورند یا به ندرت می خورند، به بیماری قلبی دچار می شوند. پژوهشگران چینی و هلندی داده های ۱۵ پژوهش را گردآوری کردند. در آنها داده هایی از کسانی

به گزارش قائم آنلاین،یک پژوهش تازه در مورد ۲۰۰ هزار نفر نشان می دهد کسانی که پنیر می خورند کمتر از کسانی که اصلاً پنیر نمی خورند یا به ندرت می خورند، به بیماری قلبی دچار می شوند.

پژوهشگران چینی و هلندی داده های ۱۵ پژوهش را گردآوری کردند. در آنها داده هایی از کسانی وجود داشت که دست کم ۱۰ سال سابقه مصرف روزانه پنیر داشتند. نتیجه عجیب بود: کسانی که ده سال پنیر مصرف کرده بودند،‌ به نسبت گروه مشابه که نمی کرد، ۱۴ درصد کمتر خطر ابتلا به حمله قلبی داشتند. گروه مصرف کننده پنیر ده درصد هم کمتر در معرض سکته بودند.

با اینحال،‌ پژوهشگران می گویند این نتایج نباید موجب شود که مردم به سمت مصرف مقادیر زیاد پنیر بروند. آنها می گویند مصرف حدود چهل گرم پنیر‌(حدود یک قوطی کبریت) می تواند به نتیجه مثبت کمک کند.

لبنیات مواد مفیدی مثل کلسیم ، پروتئینو پروبیوتیک ها دارند اما پنیر مثل دیگر فراورده های شیری، مقدار زیادی چربی های اشباع شده دارد که کلسترول خون را بالا می برد و خطر بیماری قلبی را می افزاید. به همین دلیل پژوهشگران می گویند در مصرف روزانه آن باید دقت شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

بیست − پانزده =