وی ادامه داد: کوهنوردان قبل از صعود باید از وضعیت جوی روزهایی که می خواهد در کوهستان باشند،اطلاع پیدا کرده و با توجه به شرایط جوی نسبت به صعود اقدام کنند. وقتی هواشناسی ریزش برف را پیش بینی می کند هرنوع صعود به قله باید متوقف شود.
معاون عملیات سازمان امدادو نجات هلال احمر، تاکید کرد: موضوع مهم اطلاع رسانی مسیر و زمان صعود به تیم های امدادی و هیئت کوهنوردی مقصد است. متاسفانه اعضای تیم کوهنوردی مشهد، هیچ هماهنگی را با هیئت کوهنوردی یا هلال احمر ازنا انجام نداده بودند. برای اینکه بتوان در صورت بروز حادثه در کمترین زمان امداد رسانی کرد باید با هیئت کوهنوردی و هلال احمر هماهنگی لازم انجام شود.
فتحی با اعلام اینکه بهتر است افراد از راهنمای بومی استفاده کنند، افزود: معمولا افراد بومی که به عنوان راهنما حضور دارند از مسیرهای رسیدن به قله یا بازگشت خبر داشته و بهتر است از این افراد در تیم ها استفاده شود.
وی از تیم های کوهنوردی خواست از GPS استفاده کنند،گفت: تمامی تیم ها باید با تجهیزات و امکانات کامل از جمله GPS اقدام به حضور در ارتفاعات کنند و هرگز نباید بدون امکانات کافی به سمت قله بروند، داشتن آذوقه کافی و حتی بیشتر از تعداد روزهای صعود بسیار مهم است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر تاکید کرد: در حادثه اشترانکوه هلال احمر با بسیج امکاناتش اقدام به امداد رسانی و جستجو برای یافتن مفقودان کرد. تمامی تیم های زبده کوهنوردی با تجهیزات مدرن و جدید به قله کول جنو اعزام و یک هفته برای یافتن افراد مفقود شده تلاش کردند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0