سید مهدی سجادی در خصوص انحراف در مسیر بودجه پرداخت مطالبات دارویی اظهار داشت: متاسفانه بودجههایی که برای پرداخت مطالبات دارویی تخصیص داده شده است و در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی قرار می یرد، در ردیفهای دیگری هزینه میشود.
وی ادامه داد: در واقع به دلیل اینکه در دانشگاههای علوم پزشکی، ذی حساب مستقل وجود ندارد، شاهد آن هستیم که علی رغم اینکه نقدینگی به دانشگاهها به منظور پرداخت بخشی از مطالبات شرکتهای توزیع کننده دارو تزریق شده است، ولی دانشگاهها، آن را به شرکتها اختصاص نداده اند.
دبیر انجمن داروسازان ایران افزود: در شرایط امروز وضعیت به گونه ای است که داروخانههای سراسر کشور، هر ماه حدود پانصد میلیارد تومان، اسناد صورتحساب داروهایی که به مردم تحویل داده اند را به سازمانهای بیمه ارائه میکنند و اگر وضعیت مطالبات به همین صورت انباشته شود، در عرض همین سه یا چهار ماه پایانی سال، حدود دوهزار میلیارد تومان دیگر به مطالبات داروخانهها اضافه خواهد شد.
سجادی تاکید کرد: واقعیت این است که باید فکر عاجلی در تامین منابع و مدیریت صحیح پرداخت هزینه ها در بودجه سلامت کشور لحاظ شود که مبالغی که در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی برای همان ردیف بودجه ای که اختصاص داده شده است، صرف شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0