در اینجا با ۷ ماده غذایی که باعث حفظ عملکرد پانکراس یا همان لوز المعده و کبد میشود، و از این اعضای مهم مراقبت میکند؛ معرفی شده است:
آووکادو:
سرشار از گلوتاتیون است و به کاهش سموم در کبد و پانکراس کمک میکند. فراموش نکنید که آووکادو غنی از چربیهای غیر اشباع است که به عنوان چربیهای خوب نیز شناخته میشوند. این چربیها منجر به سلامت دیوارههای شریانی میشوند و کلسترول بد را نیز کاهش میدهند.
روغن زیتون:
حدود ۹۰ میلیون آمریکایی مبتلا به کبد چرب هستند و این یک عامل خطر عمده برای دیابت، حملات قلبی و حتی سرطان است. پژوهشگران اخیرا به این نتیجه رسیده اند که روغن زیتون مانع تجمع تری گلیسیرید در کبد میشود.
تحقیق دیگر خواص مفید روغن زیتون در مبارزه با آسیبهای مزمن کبدی اثبات شده است. دلیلش این است که روغن زیتون دارای اثرات آنتی اکسیدانی است و توانایی تنظیم کار سلول کبد برای سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن را دارد. انواع روغنهای دیگر از قبیل: روغن کنجد، روغن دانه کتان و … خاصیت روغن زیتون را برای حفظ سلامت کبد و پانکراس دارند.
چغندر قند و آب هویج:
التهاب کبدی به نام هپاتومگالی، همراه با علل مختلف است؛ از جمله تجمع بیش از حد چربی در کبد، ویروس یا هپاتیت. پزشک شما بهترین درمانها را در صورت ابتلا پیشنهاد میکند با این حال مصرف برخی گزینههای غذایی طبیعی نه تنها به حفظ سلامت کبد کمک میکند، یک گزینه عالی برای بهبود عملکرد پانکراس نیز هست.
یک عدد چغندر را همراه با یک هویج و مقادیری آب لیمو و آب گرم در وعده صبحانه میل کنید تا شاهد تاثیرات آن بر سلامت این دو اندام حیاتی باشید. تحقیقات نشان داده بتالائین، یک نوع آنتی اکسیدان موجود در چغندر باعث کاهش چشمگیری میزان چربی کبد و التهاب آن میشود.
چای سبز:
یک نوشیدنی عالی برای ترویج سلامت پانکراس و کبد است و آنهم به علت خواص ضد التهابی اش. کاتچین موجود در چای سبز، نوعی آنتی اکسیدان است که عملکرد کلی کبد و پانکراس را بهبود میبخشد. این نوشیدنی به کاهش چربی کبد نیز کمک میکند.
سیب زمینی:
این سبزی مفید شاخص گلیسمی پایینی دارد و به حفظ سلامت پانکراس و کبد کمک زیادی میکند. نتایج پژوهشی که در دانشگاه کالیفرنیا انجام شده است نشان میدهد که این ماده نشاستهای نارنجی رنگ باعث تحریک و بهبود عملکرد پانکراس شده و خطر ابتلا به سرطان آن را به میزان ۵۰ درصد کاهش میدهد.
کنگر فرنگی:
محافظ سلامت کبد، پانکراس و کیسه صفرا است. مصرف کنگر فرنگی باعث هضم چربیها میشود و التهاب را کاهش میدهد. این سبزی عملکرد کبد تنبل و چرب را نیز بالا میبرد. مصرف این سبزی باعث از بین رفتن سموم در ارگانها شده و حرکات روده را نیز بهتر میکند.
پاپایا:
محتوای بالای فلاونوئیدها در آن مانند کریپتوکسانتین، باعث کاهش کلسترول بد شده، روند اکسیداسیون سلولی و در نهایت التهاب کبد و پانکراس را نیز کاهش میدهد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0