کد خبر : 65581
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 دسامبر 2017 - 9:00
-

چگونه کودکان را در سفر سرگرم کنیم؟

چگونه کودکان را در سفر سرگرم کنیم؟

به گزارش قائم آنلاین،«هنوز نرسیدیم؟»، اگر این جمله‌ای است که مدام در طول سفر از فرزندتان می‌شنوید، با این مقاله به نقل از کجارو همراه شوید.ممکن است کودکان شیرین‌ترین حرف‌ها را بزنند، اما گاهی واقعا غیرقابل پیش‌بینی هستند.     دقیقا چند دقیقه طول می‌کشد تا کودک‌تان در سفر حوصله‌اش سر برود؟ روان‌شناسی می‌گوید بیشتر

به گزارش قائم آنلاین،«هنوز نرسیدیم؟»، اگر این جمله‌ای است که مدام در طول سفر از فرزندتان می‌شنوید، با این مقاله به نقل از کجارو همراه شوید.ممکن است کودکان شیرین‌ترین حرف‌ها را بزنند، اما گاهی واقعا غیرقابل پیش‌بینی هستند.

 

سرگرم کردن کودکان در سفر

 

دقیقا چند دقیقه طول می‌کشد تا کودک‌تان در سفر حوصله‌اش سر برود؟ روان‌شناسی می‌گوید بیشتر کودکان کمتر از ۱۲ سال تنها می‌توانند ۴۹ دقیقه و ۴۷ ثانیه صبر کنند تا آن دو کلمه‌ی ترسناک «هنوز نرسیدیم؟» را بگویند.

این بدین معنا است که والدین در پرواز‌های طولانی، که کودک‌شان برای ساعت‌ها حوصله‌اش سر می‌رود، باید آمادگی داشته باشند.

پژوهشی از دکتر سندی من (Sandi Mann)، روان‌شناس متخصص در زمینه‌ی بی‌حوصلگی در دانشگاه لنکشایر مرکزی و امارات، نشان می‌دهد که مسافران بین سه تا چهارساله در پرواز‌ها می‌توانند بیشترین مزاحمت را برای دیگر مسافران ایجاد کنند.

دکتر من می‌گوید: والدین کودکان سه تا چهارساله درخواهند یافت که فرزندشان در سنی است که از لحاظ فیزیکی خیلی فعال شده و در عین حال دارد شخصیت مستقل خود را تجربه می‌کند؛ بنابراین برای سرگرم نگه داشتن آن‌ها به چیز‌های پیچیده‌تری نسبت به قبل نیاز دارند.

به طور شگفت‌انگیزی، تنها ۴۳ درصد والدین نگران هستند که فرزندشان برای دیگر مسافران مزاحمت ایجاد نکند. راهکار‌های مختلفی برای سرگرم کردن بچه‌ها در سنین مختلف وجود دارد. بهترین راه برای سرگرم نگه داشتن بچه‌های کوچک، از نوزادان تا شش‌ساله‌ها، این است که یا بخوابند یا آن‌ها را در راهروی هواپیما راه ببریم یا کتاب‌های رنگی در اختیارشان بگذاریم. کودکان بزرگ‌تر، از ۶ تا ۱۲ سال، بهتر است فیلم ببینند، به موسیقی گوش دهند یا با خانواده حرف بزنند تا گذر زمان را حس نکنند.

والدینی که آمادگی همراه بردن کودک در پرواز‌های طولانی را ندارند، بهتر است در خود نفس سفر تجدید نظر کنند؛ زیرا پژوهشی دیگر نشان می‌دهد که اصولا کودکان رفتن به جا‌های جدید را دوست ندارند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × یک =