خیز عجیب کارمندان وزارت ورزش برای ریاست فدراسیونهای ورزشی
به گزارش قائم آنلاین، مسعود سلطانیفر از زمان روی کار آمدنش در وزارت ورزش و جوانان این وعده را داد تا انتخابات فدراسیونهای ورزشی به موقع برگزار خواهد شد، چرا که وجود سرپرستان، آفت ورزش است اما آفت دیگری در ورزش کشور در حال رخنه کردن است که وزیر ورزش باید راهکاری برای آن بیندیشد.
به گزارش قائم آنلاین، مسعود سلطانیفر از زمان روی کار آمدنش در وزارت ورزش و جوانان این وعده را داد تا انتخابات فدراسیونهای ورزشی به موقع برگزار خواهد شد، چرا که وجود سرپرستان، آفت ورزش است اما آفت دیگری در ورزش کشور در حال رخنه کردن است که وزیر ورزش باید راهکاری برای آن بیندیشد.
انتخابات فدراسیونهای والیبال، تکواندو، بسکتبال، کشتی، بوکس، شنا، هاکی و نجات غریق در حالی در روزهای آینده برگزار خواهد شد که ردپای کارمندان وزارت ورزش و جوانان همچون گذشته در انتخابات آینده نیز وجود دارد اما حضور وزارت ورزشیها برای رسیدن به صندلی ریاست فدراسیونها شدت بیشتری به خود گرفته است.
حضور دو مدیر وزارتی در اتومبیلرانی و اسکی
پس از برکناری حمیدرضا مهرعلی در فدراسیون اتومبیلرانی، محمود صیدانلو کارمند وزارت ورزش و جوانان که به عنوان سرپرست انتخاب شده بود برای انتخابات ریاست ثبت نام کرد تا وزارت ورزش، مهدی مبینی را به عنوان سرپرست جدید معرفی کند و در نهایت در بهمن ۱۳۹۴ صیدانلو پیروز انتخابات شد و سکان هدایت اتومبیلرانی را بر عهده گرفت.
پس از صیدانلو، عبدی افتخاری که سابقه فعالیت به عنوان مدیر کل دفتر نظارت و برنامهریزی ورزش قهرمانی و حرفهای و مدیر کل ورزش و جوانان استان همدان را در کارنامه داشت در انتخابات اسکی شرکت کرد و ششم مرداد ۱۳۹۵ پیروز انتخابات شد.
کارمندانی که هوس ریاست دارند
داستان ادامه دارِ حضور کارکنان وزارت ورزش در انتخابات به همین جا ختم نمیشود و سایر کارکنان وزارت آمده اند تا شانس خود را همچون صیدانلو و افتخاری امتحان کنند.
افشین داوری، احمد گواری، احمد سعادتمند، عبدالله چمن گلی، مازیار ناظمی، بهروز منتقمی، حسن طباطبایی، رامین طباطبایی و رمضانعلی دولو همگی از وزارت ورزش برای پست ریاست در فدراسیون های ورزشی خیز بلندی را برداشته اند و گاها باید با یکدیگر رقابت هم بکنند.
پس از پایان حکومت ۲۸ سال ناطق نوری در فدراسیون بوکس، با اعلام معاونت ورزش قهرمانی در مرداد ماه سال جاری افشین داوری به عنوان سرپرست معرفی شد. داوری در ابتدا اعلام کرد تصمیمی برای حضور در انتخابات ندارد اما در ادامه چرخشی ۱۸۰ درجهای داشت. هنوز چند ماهی از سرپرستی داوری در بوکس نگذشته بود که ۱۰ تن از اهالی بوکس نسبت به عملکرد او تجمعی اعتراضی مقابل وزارت ورزش برگزار کردند و با وجود این مشکلات افشین داوری خود را به عنوان یکی از کاندیداهای ریاست معرفی کرد تا ۵ دی ماه شانس خود را برای کسب صندلی ریاست بوکس امتحان کند.
۲ وزارت ورزشی به دنبال فدراسیون نجات غریق
پس از ناطق نوری، حکومت ۲۸ ساله مصطفی میرسلیم در نجات غریق نیز به پایان رسید تا او به دلیل عبور از سن ۷۰ سالگی نتواند در دور جدید انتخابات ثبت نام کند. مجمع انتخاباتی نجات غریق ۴ دی ماه در حالی برگزار خواهد شد که احمد گواری و احمد سعادتمند هر دو از کارکنان وزارت ورزش برای ریاست فدراسیون با سایر کاندیداها رقابت خواهند کرد. گواری که تا چند ماه پیش مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون ها بود جای خود را به شروین اسبقیان داده است و شانس خود را در فدراسیون ها امتحان خواهد کرد همانگونه که اسبقیان شانس خود را در ژیمناستیک و قایقرانی امتحان کرد و ناکام ماند.
یک مدیر کل استانی در انتخابات کشتی
کشتی نیز از حضور کارکنان وزارت ورزش و جوانان بی نصیب نمانده است و عبدالله چمن گلی مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی وارد گود شده است تا با رسول خادم رقابت کند. رقابت او با رسول خادم امروز تعیین تکلیف خواهد شد.
هجوم وزارتی ها به بسکتبال
اما اوج حضور وزارتیها را میتوان به وضوح در فدراسیون بسکتبال دید. جایی که پس از استعفای محمود مشحون، مازیار ناظمی (مدیر کل روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ورزش)، بهروز منتقمی (مدیر کل تربیت بدنی استان مازندران و مدیریت هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان)، حسن طباطبایی (رییس کنونی مجموعه ورزشی آزادی)، رامین طباطبایی (مدیرکل دفتر استعدادیابی و توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش) و رمضانعلی دولو (کارمند وزارت ورزش) همگی از وزارت ورزش به همراه سایر کاندیداها برای جانشینی محمود مشحون خیز برداشتهاند.
البته نصرالله پریچهره، سرپرست حاضر بسکتبال نیز فرم انتخابات را پر کرده بود، اما به دلیل رسانهای نشدن ثبتنامش، هجمه شدید علیه او ایجاد شد و همین دلیلی بر انصرافش شد.
فدراسیون مورد حمایت، در امان
در تکواندو اما شرایط متفاوت است، با وجود اینکه ردی از وزارتیها در انتخابات تکواندو دیده نمی شود اما سیدمحمد پولادگر در حالی برای انتخابات ثبت نام کرده است که در چند وقت اخیر نتایج رضایت بخشی را در رویداد ها کسب نکرده است و با وجود کسب نتایج ضعیف مورد حمایت وزارت خانه قرار گرفته است.
نقش تخصص در انتخابات فدراسیونها
داشتن سابقه مدیریتی به تنهایی نمیتواند برای تصدی پست ریاست فدراسیون های ورزشی مهم باشد و کاندیدای مورد نظر حداقل باید تخصصی در حوزه ای که می خواهد وارد گود شود، داشته باشد و یا حداقل در ارکان پائین تر آن رشته ورزشی کسب تجربه کرده باشد. علاوه بر اینکه بزرگان و پیشکسوتان رشتههای ورزشی با حضور خود در انتخابات، باید فرصت عرض اندام افراد غیر متخصص را بگیرند، وزیر ورزش نیز باید راهکاری برای هجوم کارکنانش برای تصدی پست ریاست در رشته های غیر تخصصی خود را داشته باشند چرا که در حال حاضر مدیران و کارمندان وزارت ورزش به جای تمرکز بر روی وظایف محوله در این وزارتخانه در فکر تصاحب فدراسیونهای ورزشی هستند.
بدون شک افراد غیرمتخصص نمیتوانند تنها با داشتن سابقه حضور در وزارت ورزش کمک چندانی به ورزش ایران کنند و انتخاب افراد غیرمتخصص به عنوان رئیس فدراسیون، نتایج ورزش ایران در بازیهای آسیایی و المپیک را تحت تاثیر قرار خواهد داد و آن موقع است که مسعود سلطانی فر به عنوان شخص اول ورزش کشور باید پاسخگوی عملکرد ورزش ایران در این رویدادهای مهم باشد.
برچسب ها :وزارت ورزش،فدراسیون، کارمندان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0