کد خبر : 66264
تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 دسامبر 2017 - 13:50
-

اختلاف دولت و مجلس بر سر افزایش قیمت بنزین

اختلاف دولت و مجلس بر سر افزایش قیمت بنزین

به گزارش قائم آنلاین،پایگاه اطلاع رسانی دولت طی گزارشی از افزایش قیمت بنزین به ۱۵۰۰ و گازوئیل به ۴۰۰ تومان خبر داد و نوشت: در لایحه بودجه ۹۷ راهکار تأمین منابع برای اشتغالزایی افزایش قیمت بنزین و گازوئیل عنوان شده است و مهمترین دلیل آن رسیدن قیمت بنزین و گازوئیل به‌قیمت فوب خلیج فارس است.

به گزارش قائم آنلاین،پایگاه اطلاع رسانی دولت طی گزارشی از افزایش قیمت بنزین به ۱۵۰۰ و گازوئیل به ۴۰۰ تومان خبر داد و نوشت: در لایحه بودجه ۹۷ راهکار تأمین منابع برای اشتغالزایی افزایش قیمت بنزین و گازوئیل عنوان شده است و مهمترین دلیل آن رسیدن قیمت بنزین و گازوئیل به‌قیمت فوب خلیج فارس است. در حال حاضر شکاف زیادی بین قیمت سوخت در کشورمان با کشورهای اطراف وجود دارد.

در گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت آمده است: به‌عنوان نمونه در حالی که قیمت گازوئیل در کشورمان ۳۰۰ تومان است این قیمت در بسیاری از کشورهای اطراف ۶۰۰۰ تومان است واین مسئله زمینه را برای افزایش قاچاق و مشکلات این‌چنینی فراهم کرده است. در واقع به دولت این اجازه داده شده تا از محل افزایش قیمت سوخت درآمدزایی کند. بر اساس بودجه ۹۷ قیمت بنزین لیتری ۱۵۰۰ و گازوئیل ۴۰۰ تومان می‌شود و البته دولت در اجرای آن مختار است و هنوز زمان آن مشخص نیست. این لایحه در صورت موافقت مجلس ۱۷ هزار میلیارد تومان درآمد برای دولت دارد و برنامه‌ریزی شده تا این منابع صرف اشتغال شود.

در همین زمینه، محمدرضا پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و در واکنش به گزارش  منتشره درباره افزایش قیمت بنزین و گازوئیل، گفت: هنوز هیچ تصمیمی درباره افزایش قیمت حامل‌های انرژی قطعی نشده است و اساساً مجلس شورای اسلامی با هرگونه افزایش حامل‌های انرژی که منجر به افزایش تورم و کاهش قدرت خرید مردم شود، مخالف است.

وی گفت: البته، دولت پیشنهادی درباره قیمت حامل‌های انرژی داده است اما این پیشنهاد هنوز در کمیسیون تلفیق بررسی نشده و به صحن علنی مجلس هم نیامده است پس قطعی فرض کردن این پیشنهاد درست نیست و موجب التهاب می‌شود.

پور ابراهیمی، با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی با افزایش قیمت حامل‌های انرژی که موجب شک تورمی در اقتصاد بشود، مخالف است، تصریح کرد: مجلس اجازه شک تورمی و کاهش خرید مردم را نخواهد داد؛ البته دولت اگر منطقی عمل کند نباید دستاورد خود که همان کنترل تورم است را با افزایش حامل‌های انرژی از دست بدهد. نکته دیگر است که دولت باید توضیح دهد که عواید افزایش حامل‌های انرژی صرف چه اموری خواهد شد که اگر قرار باشد صرف هزینه‌ها شود، که مجلس حتی با تغییرات جزئی هم مخالفت خواهد کرد. افزایش قیمت حامل‌های انرژی تورم را دو رقمی کرده و قدرت خرید مردم را کاهش خواهد داد که مسئله برای نمایندگان مجلس بسیار مهم است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفده − یک =