مواد لازم
نشاسته: ۱ لیوان
آب انار: ۵ لیوان
گلاب: ۱ لیوان
شکر: کمی به مقدار دلخواه
شکلات چیپسی، دانههای انار، خلال پسته و بادام: دلخواه، به مقدار لازم
طرز تهیه
آب انار و نشاسته را کاملا مخلوط میکنیم تا نشاسته در آب حل شود.سپس گلاب را اضافه میکنیم.
ظرف را روی شعله قرار میدهیم و مُداوم هم میزنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود. اگر دوست دارید مسقطی شما کمی شیرین باشد مقداری شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا کامل مخلوط شود.
حالا شعله را کم کرده و به مدت نیم ساعت دَم میکنیم.
اگر تمایل داشتید میتوانید در این مرحله (خنک شدن) دانههای انار، پسته و یا بادام را اضافه کنید.در انتها مسقطی را در قالب مورد نظر ریخته و درون یخچال قرار میدهید تا کاملا سفت شود.
در انتهاب از یخچال خارج کرده و برش بزنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0