شارلوت انار دسری خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا ست که ظاهر اشتها برانگیز و شیک و زیبایی هم داره. در بخش نان، شیرین، دسر با ما باشید تا طرز تهیه شارلوت انار، این دسر یلدایی را آموزش بدیم.
مواد لازم برای تهیه شارلوت انار:
۵ بسته کیک رولی آماده که از سوپرمارکتها میتونید تهیه کنید
خامه فرم گرفته یک پیمانه
طرز تهیه شارلوت انار:
ابتدا داخل یک کاسه تقریبا بزرگ را سلفون میکشیم.
کیک رولیها رو با چاقوی تیز به اندازه یک سانت برش میزنیم و داخل ظرف مماس بر هم میچینیم طوری که فضای خالی مابینش باقی نمونه.
وقتی کار چیدن رولها تمام شد با خامه فرم گرفته تمام سطح داخلی شارلوت را میپوشانیم و کاور میکنیم.
ظرف رو به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار میدیم و دراین فاصله کرم بستنی انار رو درست میکنیم.
طرز تهیه کرم بستنی انار:
مواد لازم برای تهیه کرم بستنی انار
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق غذا خوری
آب جوش ۱/۵ لیوان
ژله انار ۱ بسته
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
بستنی وانیلی ۱ لیتر
طرز تهیه کرم بستنی انار:
ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و بذارید خنک بشه.
بستنی شل شده و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.
ژله را روی مواد ریخته و دوباره کمی با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید و دوباره با همزن خوب بزنید.
کرم را در شارلوت ریخته و یکساعتی در یخچال گذاشته تا کرم خودش را بگیرد بعد اگه خواستین میتونید کمی ژله نیم بند هم روی کرم بریزید و روی آنرا با رولها بپوشانید.
بمدت ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا خوب ببندد و بعد با کمک سلفون شارلوت انار را از ظرف خارج کنید.
من با دانههای انار تزئین کردم.
این مقدار کرم بستنی برای شارلوت با این اندازه اضافه هست میتونید بقیشو تو یه قالب کوچیک بریزید و بذارین چند ساعت تو یخچال بمونه تا ببنده بعد میل کنید.
میتونین ژله انار درست کرده خرد کنین و شارلوت انار را با اون تزیین کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0