مطالعه محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان میدهد مصرف یک وعده سیب زمینی زرد میتواند ۴۲ درصد مصرف روزانه ویتامین A. موردنیاز یک کودک را تامین کند که برای بهبود بینایی، ایمنی بدن، رشد اعضاء، و سلامت باروری ضروری است.
سیب زمینی زرد طلایی همچنین ۳۴ درصد ویتامین E. را تامین میکند که از فشار اکسایشی و التهاب که موجب بروز مشکلات مرتبط با آسیب به اعصاب، ماهیچه ها، بینایی و سیستم ایمنی میشود، پیشگیری مینماید.
زنان در سن باروری که ۱۵۰ گرم سیب زمینی طلایی مصرف میکنند میتوانند ۱۵ درصد از ویتامین A. موردنیاز و همچنین ۱۷ درصد از ویتامین E. موردنیازشان را تامین کنند.
مارک فیلا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «سیب زمینی طلایی در مقایسه با سیب زمینی سفید، حاوی مقادیر بیشتر ویتامین A. و E. است و میتواند در جوامع دارای کمبود این ویتامینها بسیار مثمرثمر باشد.»
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0