تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مواد لازم
دو قاشق غذاخوری کره
یک دسته پیازچه خرد شده
دو ساقه کرفس ریز شده
یک عدد فلفل دلمهای سبز ریز شده
دو قاشق غذاخوری آرد کامل
یک قاشق چایخوری ادویه سوپ
دو پیمانه شیر کمچرب
نصف پیمانه برنج دانهبلند
۱، ¼ پیمانه دانه ذرت
۴۵۰ گرم میگوی متوسط
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
۱- کره را داخل تابه و روی حرارت ملایم آب کنید. قسمتهای سفید پیازچه، کرفس و فلفل دلمهای را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم و سبک شوند. آرد و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید. شیر، ۶ پیمانه آب و برنج را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بماند تا برنج کاملا پخته و نرم شود.
۲- در این مرحله، ذرتها را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید. در آخر میگو را اضافه کنید و پس از سه دقیقه نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
۳- شیربرنج را داخل کاسه بکشید و روی آن قسمتهای سبز پیازچه که خرد کردهاید بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۳۸۴
چربی: ۱۱ گرم
کلسترول: ۲۰۰ میلیگرم
کربوهیدرات: ۴۱ گرم
فیبر: ۳ گرم
پروتئین: ۳۲ گرم
سدیم: ۲۸۰ میلیگرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0