مونا تاچه بندها، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز اظهار کرد: نان جو حجیم نمیشود و طعم آن به تلخی میزند، در غیر این صورت، اگر نان جو خریداریشده، حجیم و خوشطعم بود، از آرد جو تهیه نشده یا در بهترین حالت از ۱۰ درصد آرد جو و مابقی از آرد گندم، تهیه و رنگ آن به مدد شربت مالت (قند جو) تیره شده است، مصرف چنین نانی برای افرادی که مشکل وزن یا قند خون دارند، چندان سودی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: نان جو واقعی، بیشباهت به تکه چوب نیست، ضمن اینکه انرژی موجود در نان جو، تفاوت چشمگیری با نان گندم ندارد و موصوف کردن نان جو بهعنوان «رژیمی» و بدتر از آن «دیابتی»، بیمعنی است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0