کد خبر : 67395
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 دسامبر 2017 - 16:20
-

مسئولان استان یکبار برای همیشه تکلیف بیمارستان کتالم را مشخص کنند

مسئولان استان یکبار برای همیشه تکلیف بیمارستان کتالم را مشخص کنند

به گزارش قائم آنلاین،جلسه ای با حضور سید عباس موسوی رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی مازندران، شمس الله شریعت نژاد نماینده مجلس، محمد آزاد فرماندار، حجت الاسلام رضایی امام جمعه، رضوانی شهردار کتالم و ساداتشهر، صفاتی رییس شورای شهرستان، مسئولان و فعالان حوزه بهداشت و درمان آخرین وضعیت این بخش در شهرستان رامسر مورد

به گزارش قائم آنلاین،جلسه ای با حضور سید عباس موسوی رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی مازندران، شمس الله شریعت نژاد نماینده مجلس، محمد آزاد فرماندار، حجت الاسلام رضایی امام جمعه، رضوانی شهردار کتالم و ساداتشهر، صفاتی رییس شورای شهرستان، مسئولان و فعالان حوزه بهداشت و درمان آخرین وضعیت این بخش در شهرستان رامسر مورد بررسی قرار گرفت.

فرماندار رامسر در این نشست با بیان اینکه تا مدتی پیش وقتی به اورژانس رامسر مراجعه می کردیم با فضای بسیار نامناسب و کمبود پزشک عمومی و متخصص مواجه بودیم گفت: خوشبختانه بحران از بیمارستان رامسر خارج شده است و هم اکنون باید در راستای تکمیل کمبودهای این حوزه تلاش کنیم.

محمد آزاد با اشاره به وضعیت نامشخص بیمارستان کتالم ، اظهار داشت: تکلیف بیمارستان کتالم باید سریعتر مشخص شود و از بحران خارج شده و نیروهای آن نیز هرچه سریعتر در بخش های درمانی رامسر و تنکابن مشغول به فعالیت شوند.

وی افزود: پس از تعیین تکلیف نیروها، باید موجودیت بیمارستان و خدمات آن نیز باید مشخص تا یکبار برای همیشه مشکلات رفع شود.

آزاد با بیان اینکه نباید شهرستان را امنیتی کرد گفت: در بخش درمانی هر روز یک استرس به شهرستان وارد می شود که نباید اجازه داد شکل امنیتی به خود بگیرد.

فرماندار رامسر گفت: در هماهنگی های شهرستان هیچ مشکلی وجود ندارد و همه مردم و مسئولان پای کار هستند ولی باید یک فرد در استان نیز مامور شود تا موضوعات به جمع بندی برسد

وی گفت: احداث مرکز دیالیز که در محوطه بیمارستان کتالم توسط شرکت آرین پایا طب گلنگ زنی شده با وزارتخانه قرارداد دارد ولی همه مردم و مسئولان شهرستان پای کار آمدند تا کار هرچه سریعتر انجام شود اما هنوز خروجی این گلنگ زنی بیرون نیامده است و نیاز است وزارتخانه در این بخش ورود کند.

فرماندار رامسر به قصه پر غصه پردیس خودگردان علوم پزشکی واحد بین الملل رامسر اشاره کرد و گفت: در سال ۸۷ دولت وقت تصمیم گرفت این کار در شهرستان انجام شود و یادم هست که چقدر مردم و مسئولان محلی پای کار آمدند اما از همان زمان توجه استان به این بخش کم بود و مشکلات از همان زمان برای شهرستان ماند .

وی افزود: وضعیت آموزشی و رفاهی این دانشگاه شرایط بهتری نسبت به دیگر دانشگاه ها دارد.

آزاد گفت: آزمایشگاه داروسازی واحد بین الملل رامسر با کشور های اروپایی برابری می کند اما حالا با این امکانات شاهدیم که بحث انتقال رشته داروسازی رامسر به ساری مطرح شده که تنشی جدید در شهرستان بوجود آورده است که باید این مشکل را در استان حل کنیم.

فرماندار رامسر با بیان اینکه ابتدای سال جاری دانشگاه علوم پزشکی استان قول اتمام ساخت فاز اول بیمارستان نیمه کاره رامسر را داده بود گفت: به پایان سال نزدیک می شویم اما روند ساخت بسیار ضعیف است و اعتباری به این بیمارستان نیمه کاره بعد از ۴۰سال تخصیص داده نشده است.

وی افزود: باید هرچه سریعتر بیمارستان نیمه کاره رامسر از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان تکمیل شود.

فرماندار رامسر با بیان اینکه در شهرستان رامسر چند خط قرمز وجود دارد، تصریح کرد: دانشگاه بین الملل جز خط قرمز های ماست و ما با قاطعیت اعلام میکنیم که این دانشگاه سال آینده بدون دغدغه در شهرستان رامسر به پذیرش دانشجوی پزشکی و داروسازی اقدام خواهد کرد.

انتقاد نماینده مجلس از تاخیر در ارسال دستگاه سی تی اسکن به رامسر

نماینده مردم تنکابن ، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی در این نشست با بیان اینکه تعصبات ناسیونالیستی در استان مازندران باعث ایجاد مطالبه گری مردم و مسئولان جهت جداشدن غرب استان شده است گفت: با نمایندگان استان گیلان در مجلس هم گفتگو میکنیم آنها نیز از کم وجهی مدیران آن استان به شرق گیلان گلایه میکنند و استانی شدن شرق گیلان و غرب مازندران را یک نیاز میدانیم.

شریعت نژاد افزود: رامسر با همه تعریف و تمجید ها و لقب عروس شهرها اما هیچ هزینه ای را برای این عروس خرج نشده است.

وی با بیان اینکه در بحث پزشکان تخصصی و عمومی در شهرستان رامسر دچار مشکل هستیم گفت: اختصاص پزشکان طرحی و موقت برای رفع مشکلات بیمارستان کارساز نیست.

این نماینده مجلس وجود دانشکده پرستاری زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بابل را یک ظرفیت برای منطقه دانست و گفت: وجود این دانشکده بخش مهمی از مشکلات حوزه پرستای و خدمات آن را برای منطقه حل کرده است و توجه خوبی از سوی این دانشگاه به رامسر می شود

شریعت نژاد احداث دانشگاه بین الملل را از اقدامات دولت احمدی نژاد دانست و گفت : از وقتی دولت دکتر روحانی مستقر شد به بهانه های مختلف بحث انتقال آن به میان آمد که با حمایت های دکتر جان بابایی رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی تاکنون تثبیت شده است.

وی با اشاره به اینکه وزیر بهداشت بخاطر انتخاب دکتر جان بابایی به عنوان معاون این وزارتخانه از سوی همه نمایندگان استان مازندران مورد تقدیر قرار گرفت گفت: این انتخاب نشان از با حساب و کتاب بودن وزارت بهداشت است و قطعا انتخاب دکتر موسوی به عنوان رییس جدید این دانشگاه در مازندران بر اساس همان شاخص هاست و امیدواریم کارنامه خوبی از خود بر جای گذارد.

شریعت نژاد گفت: در بحث بیمارستان کتالم ما مسئولان خودمان مردم را به چالش میکشیم که باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه از دوسال پیش به ما میگویند که دستگاه دسی تی اسکن رامسر در گمرک است اظهار داشت: حداقل به ما بگویید این دستگاه در کدام گمرک است که برویم با آن یک عکس یادگاری بگیریم.

وی با کنایه افزود: آنقدر تاخیر در ارسال این دستگاه سی تی اسکن زیاد است که هروقت به رامسر رسید باید برای آن یک مراسم استقبال ویژه بگیریم.

نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مازندران به ویژه در شهرستان رامسر با مشکل زمین مواجه هستیم، افزود: با توجه به پروژه هایی که بر روی زمین افتاده است باید از سرمایه هایی همچون ساختمان نیمه کاره بیمارستان امام سجاد (ع) و بیمارستان کتالم استفاده کنیم.

شریعت نژاد در پایان گفت: بارها مردم به من مراجعه کردند و با هماهنگی بیمارانشان را به شیراز فرستادم تا در مراکز مجهز آنجا درمان شوند ولی چرا باید من مردم شهرم را به شیراز بفرستم با اینکه در منطقه به دلیل گردشگر پذیر بودن درحال ارائه خدمات به کل کشور و حتی در سطح بین المللی هستیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده + هشت =