کد خبر : 67472
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 دسامبر 2017 - 9:45
-

با مصرف سیر به جنگ عفونت تنفسی بروید

با مصرف سیر به جنگ عفونت تنفسی بروید

به گزارش قائم آنلاین،مطالعه جدید نشان می‌دهد ترکیب سولفور فعال موجود در سیر می‌تواند با باکتری‌های قوی موجود در عفونت‌های مزمن نظیر فیبروز کیستیک مقابله کند.به نقل از سلامت نیوز ، سیر که به خاطر خواص ضدویروسی، ضدباکتریایی، ضدقارچی و آنتی اکسیدانی اش در جهان شناخته شده است، می‌تواند بسیاری از مشکلات سلامت را نیز حل کند.

به گزارش قائم آنلاین،مطالعه جدید نشان می‌دهد ترکیب سولفور فعال موجود در سیر می‌تواند با باکتری‌های قوی موجود در عفونت‌های مزمن نظیر فیبروز کیستیک مقابله کند.به نقل از سلامت نیوز ، سیر که به خاطر خواص ضدویروسی، ضدباکتریایی، ضدقارچی و آنتی اکسیدانی اش در جهان شناخته شده است، می‌تواند بسیاری از مشکلات سلامت را نیز حل کند.

 

با مصرف سیر به جنگ عفونت تنفسی بروید

 

یافته‌ها نشان می‌دهد ترکیب سولفور ajoene موجود در سیر می‌تواند قوی‌ترین مقاومت باکتریایی را داشته باشد و قادر به نابودی ترکیبات مهم در سیستم‌های ارتباطاتی باکتری هاست.

آجوئن (ajoene) همچنین به شبکه محافظ پیرامون باکتری‌ها موسوم به بیوفیلم آسیب می‌رساند.

زمانیکه بیوفیلم نابوده یا تضعیف شود، هم آنتی بیوتیک و هم سیستم ایمنی خود بدن می‌توانند به شکل مستقیم تری به باکتری‌ها حمله کنند و در نتیجه عفونت را از بین ببرند.

تیم هولم جاکوبسن، استادیار دانشگاه کپنهاگ دانمارک، در این باره می‌گوید: «ما معتقدیم این متد می‌تواند منجر به درمان بیماران شود چراکه عفونت‌های مزمن نظیر فیبروز کیستیک می‌تواند بسیار قوی باشد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «ما در حال حاضر دانش و آگاهی کافی برای توسعه داروی سیر و آزمایش آن بر روی بیماران داریم.»

در این مطالعه مشخص شد ajoene دارای توانایی ممانعت از مولکول‌های تنظیم کننده کوچک RNA در دو نوع باکتری هست: Staphylococcus aureus عامل عفونت‌های پوست و Pseudomonas aeruginosa عامل ذات الریه و عفونت‌های مجاری ادراری.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک × 5 =