تعداد: ۱۲ نفر
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم
سه پیمانه آرد کامل
یک قاشق غذاخوری بیکینگپودر
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق چایخوری نمک
¾ قاشق چایخوری پتاسیمبیتارتارت
¾ پیمانه کره
یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
یک پیمانه شیر
طرز تهیه
۱- فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ بزرگ، آرد، بیکینگپودر، شکر، نمک و پتاسیمبیتارتارت را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در مخلوط کن بریزید و کره را اضافه کنید. پس از اینکه خوب مخلوط شدند، پنیر را اضافه کنید. وسط مخلوط آرد یک شکاف ایجاد کنید و شیر را یکجا به آنها اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا خمیر شوند.
۲- خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیدهاید قرار دهید و تا میتوانید ورز دهید تا نرم و لطیف شود. خمیر را رول کنید و با چاقو آن را به تکههای ۷ سانتیمتری برش دهید.
۳- رولهای خمیر را با فاصله ۳ سانتیمتر از هم داخل سینی فر که از قبل چرب کردهاید بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۴ دقیقه بپزید تا طلایی شوند. این بیسکوئیتها را باید گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۲۶۹
چربی: ۱۵ گرم
کلسترول: ۴۲ میلیگرم
کربوهیدرات: ۲۶ گرم
فیبر: ۱ گرم
پروتئین: ۶ گرم
سدیم: ۴۶۵ میلیگرم
پتاسیم: ۱۰۸ میلیگرم
کلسیم: ۱۷۲ میلیگرم
آهن: ۲ میلیگرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0