کد خبر : 68177
تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 دسامبر 2017 - 14:30
-

با یک ماه حقوق فقط اُملت بخورید

با یک ماه حقوق فقط اُملت بخورید

به گزارش قائم آنلاین، قیمت کالاهای مصرفی مردم در هفته‌های اخیر به شکل افسارگسیخته در حال نوسان بوده و هزینه تأمین سبد خانوار را بالا برده است. ستاد تنظیم بازار با وجود اینکه با افزایش قیمت نان موافقت کرده بود، اما در زمان اجرا با دستور مستقیم رئیس جمهور به خاطر مصالح کشور متوقف شد، هرچند که وزن چانه‌های نان کمتر از وزن مصوب است و در واقع کم‌فروشی می‌شود. قیمت هر عدد تخم‌مرغ نیز

به گزارش قائم آنلاین، قیمت کالاهای مصرفی مردم در هفته‌های اخیر به شکل افسارگسیخته در حال نوسان بوده و هزینه تأمین سبد خانوار را بالا برده است.

ستاد تنظیم بازار با وجود اینکه با افزایش قیمت نان موافقت کرده بود، اما در زمان اجرا با دستور مستقیم رئیس جمهور به خاطر مصالح کشور متوقف شد، هرچند که وزن چانه‌های نان کمتر از وزن مصوب است و در واقع کم‌فروشی می‌شود.

قیمت هر عدد تخم‌مرغ نیز در این مدت با افزایش در حدود دو برابری به ۶۰۰ تومان رسید و قیمت شیر و لبنیات نیز در حدود ۱۰ درصد و در مواردی بیشتر افزایش یافته است.  انجمن روغن نباتی نیز درخواست افزایش قیمت محصولات خود را به سازمان حمایت ارائه داده است.

بنابراین گزارش با بررسی همین چند قلم و هزینه‌ای که برای تهیه آن باید پرداخت کرد و مقایسه آن با حداقل حقوق کارگری ۹۳۰  هزار  تومانی آمار نگران‌کننده‌ای را در ارتباط با وضعیت تأمین معیشت مردم ترسیم می‌کند.

یک خانواده ۴ نفره درصورتی‌ که بخواهد در سه وعده غذایی خود تنها املت بخورد و از تمام دیگر غذاها و میوه ها صرفنظر کند، در ماه باید مبلغی نزدیک به  حداقل حقوق کارگری پرداخت کند یا به عبارتی حداقل حقوق کارگری به هزینه تهیه املت به‌عنوان جایگزین تمام وعده‌های غذایی نزدیک شده است.

قیمت هر کیلوگرم گوجه‌فرنگی در بازار مصرف به حدود ۴ هزار تومان رسیده است و درصورتی‌که برای یک تهیه وعده املت برای ۴ نفر یک کیلوگرم گوجه، ۴ عددتخم‌مرغ، ۴ عدد نان تافتون ۴۰۰ تا ۶۰۰ تومان، به میزان مورد نیاز روغن، نمک و ادویه استفاده شود، باید ۹ هزار تومان پرداخت کرد که با محاسبه ۳۰ روز و هر روز ۳ وعده، یک خانوار چهار نفره باید  ۸۱۰ هزار  تومان فقط برای خوردن املت در سه وعده پرداخت کند.

بر این اساس هزینه املت یک خانوار ۴ نفره به جای وعده‌های غذایی تنها ۱۲۰هزار تومان از حداقل حقوق کارگری کمتر است و خانوار باید با مبلغ یاد شده (۱۲۰ هزار تومان) روزگار طی کند و نیازهای اولیه‌ای مانند دیگر نیازهای غذایی، مسکن، پوشاک، آموزش ، حمل و نقل و غیره را تامین کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 + 10 =