نصب کد ۱۸ رقمی برای شناسایی محصولات ارگانیک
به گزارش قائم آنلاین، سیدرضا نورانی در گفتوگو در مورد آخرین وضعیت تولید و توزیع محصولات کشاورزی ارگانیک در کشور و کارهای انجامشده برای آشنایی مردم با محصولات ارگانیک هنگام خرید، خاطرنشان کرد: قبل از آنکه تولیدکنندهای محصول ارگانیک را به بازار عرضه کند، مدارک خود را به کمیسیون بازرسی انجمن ارگانیک ایران ارائه میدهد،
به گزارش قائم آنلاین، سیدرضا نورانی در گفتوگو در مورد آخرین وضعیت تولید و توزیع محصولات کشاورزی ارگانیک در کشور و کارهای انجامشده برای آشنایی مردم با محصولات ارگانیک هنگام خرید، خاطرنشان کرد: قبل از آنکه تولیدکنندهای محصول ارگانیک را به بازار عرضه کند، مدارک خود را به کمیسیون بازرسی انجمن ارگانیک ایران ارائه میدهد، تا پس از تأیید، کد ۱۸ رقمی بهعنوان شناسه و لوگوی انجمن به تولیدکننده ارائه شود که در این کار تمام شاخصهها اعم از مزرعه کشتشده، نوع محصول و نحوه زنجیره توزیع آن مشخص است، تا حدی که با وارد کردن کد شناسه در سایت انجمن تمام اطلاعات محصول ارگانیک قابل دسترس است.
وی تأکید کرد: اگر فروشندهای ادعا کرد که محصول او ارگانیک است، باید یکی از نمادهای استاندارد ارگانیک را روی محصول خود داشته باشد.
رئیس انجمن ارگانیک ایران با هشدار نسبت به شیوع سرطان در کشور، خاطرنشان کرد: همچنین بیماریهای ناشناختهای مانند آلزایمر، اوتیسم و… به دلیل استفاده از مواد غذایی نامناسب رخ میدهد که مصرف بیش از حد سموم و کود شیمیایی میتواند بیتأثیر نباشد و در نتیجه توسعه کشت و مصرف محصولات ارگانیک تا حد زیادی بهجای آنکه برای درمان هزینه کنیم، میتواند در کاهش بار بیماریها و زندگی سالم مؤثر باشد.
وی در توضیح بیشتر این موضوع گفت: در تولید محصولات ارگانیک از هیچگونه کود و سم شیمیایی استفاده نمیشود و تنها از سموم و کودهای زیستی (بایو) یا به مفهوم دیگر سازگار با محیطزیست استفاده میشود.
به گفته نورانی امروزه در کشورهای اروپایی، آمریکا، کشورهای CIS و حتی خاور دور مصرف و تولید محصولات ارگانیک روبه افزایش است تا جایی که سالانه بیش از ۸۰ میلیارد دلار گردش مالی آن است، حال آنکه سهم ما در این حوزه کمتر از یک درصد است.
وی یکی دیگر از مزایای کشاورزی ارگانیک را ممنوعیت استفاده از علفکشها، کودهای شیمیایی، فرآوردههای ژنتیکی دستکاری شده در هر شکل، از قبیل بذر، غذای دام و… دانست و افزود: همچنین استفاده از فاضلاب شهری و هورمونها هم در تولید محصولات ارگانیک ممنوع است که همه اینها خود به خود به تولید غذای سالم کمک میکند.
رئیس انجمن ارگانیک ایران همچنین به فواید مصرف مواد غذایی ارگانیک هم اشاره کرد و افزود: این محصولات ارزش غذایی بالاتری دارند، بهطوریکه تا ۵۰ درصد حاوی آنتی اکسیدان بیشتری بوده و میزان ویتامین C، کلیسیم، منیزیم، آهن و فسفر در اینگونه مواد غذایی بیشتر است و امیدواریم دولت هم در توسعه کشت اینگونه محصولات حمایت بیشتری را انجام دهد.
نورانی همچنین از تشکیل تعاونی عرضه محصولات ارگانیک خبر داد و گفت: هماکنون ۶۷ فروشگاه و ۲۵ غرفه با همکاری سازمان میادین و میوه و ترهبار شهرداری تهران محصولات ارگانیک را عرضه میکنند که بر آنها نظارت ویژهای داریم.
برچسب ها :ارگانیک، آنتی اکسیدان،محیط زیست
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0