کد خبر : 69227
تاریخ انتشار : یکشنبه 31 دسامبر 2017 - 15:35
-

اصلاح‌طلبان: تجمعات مردم توطئه است!

اصلاح‌طلبان: تجمعات مردم توطئه است!

به گزارش قائم آنلاین، پس از آنکه اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور در اظهارنظری گفته بود این اعتراضات دارای پشت پرده است و تلویحا مخالفان دولت را متهم به ایجاد این اعتراضات کرد، حالا چهره‌‌های حزبی اصلاح‌طلب نیز این تئوری توطئه جهانگیری را دنبال کرده و می‌گویند جریان رقیب آنها عامل ایجاد این تجمعات خیابانی

به گزارش قائم آنلاین، پس از آنکه اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور در اظهارنظری گفته بود این اعتراضات دارای
پشت پرده است و تلویحا مخالفان دولت را متهم به ایجاد این اعتراضات کرد، حالا چهره‌‌های حزبی اصلاح‌طلب نیز این تئوری توطئه جهانگیری را دنبال کرده و می‌گویند جریان رقیب آنها عامل ایجاد این تجمعات خیابانی در سراسر کشور شده است.

اصلاح‌‌‌‌‌‌طلبان می‌گویند این اعتراضات علیه اصلاح‌‌‌‌‌‌طلبان راه‌اندازی شده است و با این اظهارات، اصل اعتراض عمومی نسبت به وضعیت معیشت را انکار می‌کنند. در همین راستا دبیرکل حزب اتحاد ملت گفته است ناراضیان سیاسی از اصل نظام و ناراضی‌ها از دولت، همکار هم شده‌‌اند تا اوضاع را علیه اصلاح‌طلبی بر هم بزنند.

علی شکوری‌راد در صفحه توئیتر خود نوشت: کسی پیدا نمی‌شود راضی باشد، نارضایتی از معیشت و اقتصاد فراگیرتر از همه، بعد فرهنگی و اجتماعی و آخر از همه نیز سیاسی است، ولی معمولا ناراضیان سیاسی سازمان‌یافته‌‌‌‌‌تر عمل می‌کنند. فعلا ناراضیان سیاسی از اصل نظام و ناراضیان سیاسی از دولت همکار هم شده‌‌اند تا اوضاع را علیه اصلاح‌طلبی بهم بریزند.

شکوری‌راد با این اظهارنظر در واقع می‌گوید این اعتراضات و به خیابان آمدن مردم توطئه‌ای علیه جریان اصلاح‌طلبی است. البته شاید منظور شکوری‌راد این است که اصلاح‌‌‌‌‌‌طلبان از اعتراضات مردم نسبت به معیشت آسیب خواهند دید، چرا که اصلاح‌‌‌‌‌‌طلبان حامیان اصلی حسن روحانی و از عوامل شریک در نابسامانی فعلی وضعیت معیشتی هستند. به همین خاطر شکوری‌راد فکر می‌کند اعتراضات خیابانی مردم نسبت به مقوله معیشت، منجر به آسیب‌دیدن اصلاح‌‌‌‌‌طلبان خواهد شد.

عباس عبدی، روزنامه‌نگار اصلاح‌طلب اما اظهارنظر جالب‌تری نسبت به شکوری‌راد مطرح کرده است. عباس عبدی در واکنش به تجمعات اعتراض‌آمیز اخیر در برخی شهرهای کشور در مطلبی نوشت: همین که مردم هم‌اکنون تجمع می‌کنند و در دوره احمدی‌نژاد نمی‌کردند، یعنی این ماجرا پشت‌پرده دارد.

وی افزود: شاخص قیمت‌ها در دوره آقای احمدی‌نژاد از رقم ۱/۱۶ به ۹/۷۰ رسید (۱۳۹۵-۱۰۰). یعنی قیمت‌ها در دوره ۸ ساله وی ۴/۴ برابر یا ۴۴۰ درصد زیاد شد. این افزایش قیمت در دوره ۴ ساله آقای روحانی کمتر از ۶۰ درصد است.

وی افزود: حال با این ملاحظه چه‌کسی احتمال می‌دهد مردم در چنان شرایطی هیچ اعتراضی نسبت به وضع گرانی و بیکاری خود نداشته باشند ولی در شرایط کنونی معترض باشند؟!

عبدی ادامه داد:‌ ای‌کاش امکان داشت مردم همیشه و در همه امور بتوانند چنین رفتارهایی را از خود بروز دهند، اگر چنین بود، به طور قطع این به نفع کشور بود. زیرا در هر حال مردم صاحب اصلی کشور هستند و همه مسؤولان نیز باید پاسخگو باشند.

وی در بخش دیگری از این مطلب تاکید کرد: رفتارهای دوگانه نشان می‌دهد عده‌ای مردم را بازیچه فرض می‌کنند تا به اهداف خاص برسند و این مسیر منتهی به نتیجه و مقصود نخواهد شد، زیرا نه مشکلات جامعه محدود به مسائل معیشتی است و نه افرادی که مطالباتی دارند، محدود به این افراد و این شهرها هستند.

فعال سیاسی اصلاح‌طلب تصریح کرد: بنابراین چاره‌ای نیست جز آنکه معتقد شویم این رفتار و برنامه‌ها در آن استان (خراسان) و به طور مشخص در زمینه امور معیشتی، پشت‌پرده‌هایی دارد.

وی افزود: نخستین علامت متوجه صندوق‌های غیرقانونی است. همه می‌دانند خاستگاه اصلی موسسات مالی غیرقانونی، خراسان و شهر مشهد است.

عبدی یادآور شد: موسساتی که در دولت قبل شکل گرفتند، با دادن سودهای کلان و از طریق زدوبند، پول‌های مردم را جمع کردند و انواع و اقسام تخلفات و پولشویی‌ها را انجام دادند و نظام بانکی کشور را دچار بحران کردند.

وی گفت: دولت روحانی نمی‌توانست در برابر آنان سکوت کند، باید آنها را جمع می‌کرد که در این‌باره هم اقدام کرد. پس از برخورد دولت معلوم شد پشت این موسسات مالی چه خلافکاری‌ها و سوءاستفاده‌هایی هست.

این پژوهشگر اجتماعی- سیاسی ادامه داد: دولت اقدام به تسویه‌حساب صاحبان پس‌اندازهای کوچک کرد و افرادی که ارقام‌های زیر ۱۰۰ میلیون داشتند، مشکلات‌شان حل شد ولی سرمایه‌داران بزرگ که از این موسسات غیرقانونی بیش از اندازه خورده بودند و دچار مشکل شدند، در نهایت با همدستی مسؤولان این موسسات غیرقانونی این نوع تظاهرات را تشویق کردند تا بلکه به دولت فشار آورند و دولت از جیب ملت هزینه خلافکاری‌های آنان را پرداخت کند.

عبدی افزود: این اتفاق به احتمال زیاد پشت‌پرده سیاسی نیز دارد، بویژه آنکه در شهرهای خراسان رخ داده است؛ جایی که مخالفان دولت ریشه دوانده‌اند. ایرادی هم ندارد. اظهارات عباس عبدی نیز بیانگر آن است که او نیز قائل به تئوری توطئه است و تصور می‌کند اعتراضات مالباختگان موسسات اعتباری اقدامی برنامه‌‌ریزی شده از سوی مخالفان دولت است، این در حالی است که مالباختگان موسسات اعتباری ماه‌هاست در اعتراض به بی‌تدبیری دولت حسن روحانی و بی‌توجهی به مطالبات شان،
تجمعات خیابانی خود را دنبال می‌کنند. قطعا اگر در این مدت دولت اقدامی برای حل مشکلات این مالباختگان انجام داده بود، وضعیت به اینجا نمی‌کشید. البته این نکته هم قابل تامل است که عباس عبدی از بلوکه شدن اموال مردم توسط موسسات اعتباری استقبال کرده است، بنابراین کاملا مشخص است که به چه دلیل از اعتراضات معیشتی مردم نسبت به ناکارآمدی دولت نگران شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 + 5 =