شمع خوراکی
– یک عدد موز
– دو حلقه آناناس کنسروی
– دو تا گیلاس
موز را نصف کرده، داخل حلقههای آناناس قرار دهید، گیلاس را روی نوک هر کدام به عنوان شعله بگذارید.
گاو ارغوانی
– یک و نیم لیوان شیر
– عصاره آب انگور قرمز به مقدار لازم
– نصف لیوان ماست وانیلی منجمد
همه مواد تشکیل دهنده را در مخلوطکن مخلوط کنید و لذت ببرید.
خروس قندی (آبنبات)
آب میوه ۱۰۰ درصد را در یک سینی جایخی بریزید، یک قاشق پلاستیکی در هر قسمت قرار داده، فریز کنید و لذت ببرید. (یا از مدلهای آبنبات پلاستیکی استفاده کنید.)
مورچهها روی تخته
– کرفس
– پنیر خامهای یا کره بادام زمینی
– کشمش (تذکر: امکان خطر خفگی برای کودکان زیر ۳ سال)
کرفس را به صورت تکهای ببرید؛ پنیر خامهای یا کره بادام زمینی را روی تکهها بمالید؛ کشمشها را روی آن قرار دهید.
تمام مغزها و دانهها در یک کاسه بزرگ بریزید. میوههای خشک را به قطعات کوچک ببرید – این روش خوبی برای چک کردن پوستههای بجا مانده نیز است.
میوههای بریده شده را با پودر بادام و دارچین مخلوط کرده، به مغزها و دانهها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
در محفظههای بیمنفذ ذخیره کنید، در کیسههای زیپدار کوچک تقسیم کنید.
مغزها و دانههای اضافی را در فریزر یا یخچال نگه دارید. میوههای خشک، مغزها، و دانههای اضافی در غلات داغ (گرم) صبحانه یا ماست عالی هستند.
نان بزرک موز پرتقال
– یک و نیم لیوان سبوس جو
– یک لیوان دانه کتان آسیاب شده
– یک و نیم لیوان آرد گندم کامل
– یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
– یک قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
– دو پرتقال را پوست کنده، هسته گرفته، چهار قاچ کنید.
– چهار موز رسیده بزرگ
– یک قاشق چایخوری جوش شیرین
– یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
– دو عدد تخممرغ بزرگ
– یک لیوان کشمش طلایی
فر را تا ۱۸۰ درجه گرم کنید. دو تابه گرد (یا ۲۴ قالب کیک کوچک) را با روغن اسپری کنید.
سبوس، آرد بذر کتان، آرد گندم کامل، بیکینگ پودر و دارچین را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
پرتقالها، موزها، جوش شیرین، وانیل، تخممرغ، دوغ و روغن را در مخلوطکن یا مولینکس مخلوط کنید تا نرم شوند.
آنها را به مواد تشکیلدهنده خشک اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
کشمشها را اضافه نموده و درون تابههای آماده شده بریزید. ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در تابههای گرد یا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه برای مافینها بپزید (یا تا زمانیکه به خلال دندان، نچسبد).
آنها را ۵ دقیقه خنک کنید و سپس تابه را برگردانید.
تخممرغ سبز و فیله مرغ
– دو برش فیله مرغ
– دو مشت اسفناج ریز (شسته و خشک شده)
– ۴ تخممرغ بزرگ، زده شده در یک کاسه کوچک
– نصف آووکادوی رسیده و بریده شده به قطعات کوچک
فیله مرغ را به صورت مکعبی ببرید یا به قطعات کوچک تکه تکه کنید. تابه را با روغن اسپری کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
فیله و اسفناج را تفت دهید. تخممرغهای زده شده را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا تخممرغها پخته شوند. آووکادو را اضافه کرده و سرو کنید.
سوپ نخود سبز
۲ آووکادوی رسیده، پوست کنده، هسته در آورده، و به قطعاتی ببرید
¼ لیوان آب لیموترش
دو لیوان آب جوجه کم سدیم
۴۰۰ گرم نخود سبز
یک قاشق چایخوری زیره سبز آسیاب شده
نصف قاشق چایخوری نمک
قطعات آووکادو را در آب لیموترش بغلتانید و کنار بگذارید. آب گوشت جوجه و نخودها را جوش بیاورید.
از روی حرارت بردارید. آب گوشت را از تابه خالی کنید و نگه دارید.
نخودها و آووکادوها را در مخلوطکن یا مولینکس قرار داده و پوره کنید تا نرم شوند.
بهتدریج آب گوشت جوجه را اضافه کنید تا قوام مطلوب را به دست آورید.
زیره سبز و نمک را اضافه کنید. این سوپ میتواند گرم یا سرد سرو شود.
افزودن کمی گندم کامل (بلغور) یک غذای غیرگوشتی با پروتئین کامل میسازد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0