کد خبر : 69953
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 ژانویه 2018 - 10:25
-

۸ خوراکی تشدید کننده میگرن

۸ خوراکی تشدید کننده میگرن

به گزارش قائم آنلاین، برخی غذا‌های متداول که ما در رژیم‌های روزانه استفاده می‌کنیم گاهی ممکن است باعث آغاز سردرد میگرنی شوند.به نقل از سلامت نیوز ، افرادی که از سردرد‌های میگرنی رنج می‌برند باید رژیم غذایی خود را به دقت بررسی کنند تا متوجه شوند که معمولا بعد از خوردن چه غذایی دچار سردرد

به گزارش قائم آنلاین، برخی غذا‌های متداول که ما در رژیم‌های روزانه استفاده می‌کنیم گاهی ممکن است باعث آغاز سردرد میگرنی شوند.به نقل از سلامت نیوز ، افرادی که از سردرد‌های میگرنی رنج می‌برند باید رژیم غذایی خود را به دقت بررسی کنند تا متوجه شوند که معمولا بعد از خوردن چه غذایی دچار سردرد می‌شوند.

 

۸ خوراکی تشدید کننده میگرن

 

بستنی:

نتایج یک پژوهش انگلیسی که روی ۱۴۵ نفر انجام شده است نشان می‌دهد که بستنی نیز می‌تواند یکی از عوامل ایجاد میگرن شود به خصوص اگر فرد با سرعت زیاد آن را میل کند. توجه داشته باشید که به عقیده محققان بستنی و محصولات مشابه آن باعث ایجاد میگرن نمی‌شوند، اما باعث بروز درد‌های ناگهانی و زودگذر خواهند شد. اگر به میگرن مبتلا هستید با آرامش و کم کم از بستنی را میل کنید.

موز:

موز معمولا در لیست محصولات غذایی تشدید کننده سردرد نیست، اما می‌تواند برای افرادی که به تیامین حساسیت دارند، درست مانند پنیر، آغازگر سردرد باشد.

پاستا‌ها و کیک‌ها:

رژیم‌های غذایی می‌تواند روی بروز درد‌های میگرنی تاثیر بگذارد. افرادی که دچار مشکل عدم تحمل گلوتن (سلیاک) هستند بیشتر در معرض مشکل قرار دارند. محققان روی ۹۰ بیمار که مبتلا به میگرن و سلیاک هستند مطالعه کرده و روی رژیم غذایی شان بررسی‌های انجام دادند. بعد از ۶ ماه درمان و کنترل رژیم غذایی یک نفر از میگرن خلاص و در مشکل سه فرد دیگر بهبودی قابل‌ملاحظه‌ای مشاهده شد. در مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن مانند نان، پاستاها، کیک ها، پیتزا‌ها و ساندویچ و … احتیاط کنید.

ماست پرچرب:

نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد که میزان بالای چربی خون می‌تواند عاملی برای بروز درد‌های میگرنی شود. این محققان به مدت ۱۲ هفته روی ۵۴ بیماری میگرنی بررسی‌هایی انجام دادند. به این ترتیب که جزئیات بیماری و رژیم غذایی آن‌ها را به طور دقیق بررسی کردند. سپس میزان چربی‌های مصرفی این افراد را ۲۰ گرم کاهش دادند. همین مسئله باعث کاهش شدت و مدت درد‌های میگرنی شد. اگر شما هم میگرن دارید بهتر است از مصرف مواد غذایی خیلی چرب به خصوص لبنیات بپرهیزید.

الکل:

مواد نگهدارنده موجود در نوشیدنی‌های الکلی به نام سولفیت‌ها با سردرد‌های میگرنی ارتباط مستقیم دارند. الکل در هر شکلی منجر به افزایش جریان خون به مغز و کم آبی بدن و در نتیجه بروز سردرد شود.

قهوه:

کافئین اگرچه در برخی از افراد از بین برنده سردرد است، اما در برخی از کسانی که دارو‌های برطرف کننده میگرن را مصرف می‌کنند، می‌تواند ماشه سردرد تلقی شود. تحقیقات نشان می‌دهد که تنها مصرف ۲۰۰ میلی گرم کافئین (۲ تا ۳ فنجان قهوه) در روز برای از بین بردن سردرد کافیست.

پنیر:

به عقیده برخی از متخصصان پنیر جزو مواد غذایی ایجادکننده درد‌های میگرنی است. نتایج بررسی‌های متعدد نشان می‌دهد که آمین‌های موجود در ترکیب برخی از پنیر‌ها مانند «تیرامین» می‌تواند باعث بروز میگرن و تشدید آن شود. افراد مبتلا به میگرن نسبت به پنیر حساس هستند و بهتر است از پنیر‌های تخمیر شده بپرهیزند.

سس سویا:

مونوسدیم گلوتامات که در سس سویا به عنوان یک افزودنی استفاده می‌شود، علت بروز سردرد‌های وحشتناک در ۱۰ تا ۱۵ درصد از افرادی است که به سردرد‌های میگرنی مبتلا هستند. سس سویا در واقع بسیار شور بوده و می‌تواند منجر به کم آبی بدن و در نهایت شروع سردرد شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفده − نه =