کد خبر : 70262
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 4 ژانویه 2018 - 9:25
-

۱۰ علامت غیر رایج سرطان که از آن بی‌خبرید

۱۰ علامت غیر رایج سرطان که از آن بی‌خبرید

به گزارش قائم آنلاین، متاسفانه در سال‌های اخیر با آمار رو به رشد سرطان و هزینه‌های هنگفتی که این بیماری برای فرد و جامعه در پی دارد، رو به رو هستیم. از طرفی افزایش آگاهی، نقش به سزایی در تشخیص زود هنگام دارد؛ بنابراین با هم به ۱۰ نشانه‌ی سرطان که کمتر آن‌ها را می‌شناسیم

به گزارش قائم آنلاین، متاسفانه در سال‌های اخیر با آمار رو به رشد سرطان و هزینه‌های هنگفتی که این بیماری برای فرد و جامعه در پی دارد، رو به رو هستیم. از طرفی افزایش آگاهی، نقش به سزایی در تشخیص زود هنگام دارد؛ بنابراین با هم به ۱۰ نشانه‌ی سرطان که کمتر آن‌ها را می‌شناسیم می‌پردازیم. در ادامه این مطلب را به نقل از آوای سلامتی بخوانید.

۱۰ علامت غیر رایج سرطان که از آن بی‌خبرید
۱. سوزش سر دل مداوم

بسیاری از افراد سوزش سر دل را مکررا تجربه کرده اند. این احساس درد اگر پس از وعده‌ی غذایی سنگین باشد، تا حدودی طبیعی است، اما اگر کسی علی رغم مصرف دارو‌های مختلف، به مدت بیش از ۲ تا ۳ هفته این درد را داشته باشد، باید آن را جدی بگیرد. این احساس درد و سوزش می‌تواند نشانه‌ی سرطان مری و معده و یا سرطان پانکراس و تخمدان باشد.

۲. تعریق شبانه شدید

این تعریق‌های شبانه در زنانی که در سنین یائسگی هستند، امری طبیعی است. اما اگر در این سنین نیستید و شب هنگام به شدت عرق می‌کنید، باید موضوع را جدی بگیرید. زیرا در صورت وجود تومور در غدد لنفاوی، به علت انرژی زیادی که این سلول‌های لنفوئید استفاده می‌کنند، فرد به شدت عرق می‌کند به گونه‌ای که ملحفه و لباس وی کاملا خیس خواهد شد.

۳. اشکال در بلع

اشکال و دشواری در بلع در افرادی که دچار سکته‌ها و صدمات مغزی می‌شوند، مشاهده می‌شود. اما می‌تواند علامتی از سرطان‌های سر و گردن مانند دهان، مری، زبان، طناب‌های صوتی باشد. این سرطان‌ها در صورت تشخیص زود هنگام قابل درمان هستند و بیشتر در افراد سیگاری و الکی دیده می‌شود. از دیگر علامت‌های سرطان دهان، درد در ناحیه‌ی انتهای زبان است.

۴. زخم در ناحیه‌ی دهان و زبان

اگر زخم در ناحیه‌ی دهان و زبان بیش از ۳ تا ۴ هفته به طول انجامد می‌تواند نشانه‌ی خوبی نباشد. عموما زخم‌های ویروسی در ناحیه‌ی دهان، دردناک بوده و با گذشت زمان بهبود می‌یابند. اما این زخم‌ها درد نداشته و بهبود نمی‌یابند. عموما زخم‌های طولانی مدت غیر دردناک در ناحیه‌ی دهان و زبان می‌توانند نشانه‌هایی از سرطان زبان باشد.

۵. مدفوع شل

باید همواره به تغییرات قابل توجه در مدفوع من جمله تغییر در رنگ، قوام، دفعات اجابت مزاج و درد که بیش از ۲ هفته طول بکشد، توجه کرد. هر تغییر ناگهانی در عادات اجابت مزاج، یبوست یا شل بودن بیشتر نسبت به همیشه، می‌تواند نشانه‌هایی از سرطان روده باشد و در بعضی موارد نادر مربوط به سرطان تخمدان یا پانکراس.

۶. خشونت در صدا

خشونت صدا در موارد سرماخوردگی امری عادی است که با گذشت زمان بهبود می‌یابد. اما اگر این خشونت صدا مداوم باشد می‌تواند از نشانه‌ی زودرس تومور‌های سر و گردن باشد که عموما قابل درمان است. همچنین وجود سرفه‌های مداوم (بیش از سه هفته) می‌تواند نشانه‌ی سرطان ریه باشد.

۷. درد در ناحیه‌ی میانی پشت

معمولا درد در ناحیه‌ی پشت که نسبتا هم شایع است، ناشی از مشکلات عضلانی – اسکلتی است. اما این درد می‌تواند یکی از نشانه‌های سرطان پانکراس باشد. از جمله نشانه‌های این سرطان، درد در ناحیه‌ی فوقانی شکم است که این درد به پشت هم می‌زند. معمولا درد‌های پشت که در نتیجه‌ی مشکلات اسکلتی – عضلانی است در ناحیه‌ی پایینی کمر حس می‌شود. اما درد‌های ناشی از سرطان پانکراس، در ناحیه‌ی بالتر حس شده و علائمی مانند بی اشتهایی، خستگی و کاهش وزن نیز با آن مشاهده می‌شود.

۸. اشکال در دفع ادرار

بسیاری از آقایان با افزایش سن، دچار اشکالاتی در دفع ادرار می‌شوند. این اشکال می‌تواند ناشی از بزرگ شدن پروستات باشد که امری طبیعی است. اما اگر تعداد دفعات دفع ادرار بسیار زیاد باشد و در ابتدای ادرار، مشکل در دفع باشد، می‌تواند ناشی از انسداد باشد که عموما ناشی از سرطان پروستات می‌باشد. چنانچه موارد ذکر شده را مشاهده کردید، حتما با پزشک مشورت کنید تا در صورت لزوم آزمایشات صورت گیرد. در بسیاری از موارد، سرطان پروستات در مردان بدون مشکل بوده و خطری ندارد. اما حتما باید آزمایش‌های لازم برای این نتیجه گیری صورت گرفته باشد.

۹. عدم بهبود زخم

همواره باید به تغییرات در خال‌ها توجه کرد. زیرا تغییرات غیر عادی در آن می‌تواند نشانه‌ای از سرطان پوست باشد. وجود توده‌های کوچک در پوست که عموما بدون درد هستند و ممکن است همراه با خارش یا خونریزی باشد، خطرناک است. چنانچه چنین تغییراتی را در پوست خود دیدید، سریعا به پزشک مراجعه کنید.

۱۰. ترشحات صورتی رنگ پس از یائسگی

وجود این ترشحات پس از یائسگی می‌تواند نشانه‌ای از سرطان اندومتر باشد و باید سریعا با پزشک مشورت نمود. یکی از مواردی که در حال حاضر سبب افزایش سرطان اندومتر شده است، اضافه وزن و چاقی است. یکی از راه‌های بسیار مناسب برای تشخیص زود هنگام این سرطان، همین ترشحات صورتی و کم رنگ است که در صورت تشخیص در این مرحله، بسیار قابل درمان است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × چهار =