با وجود همه این دلایل، ترک خوردگی نوک سینه و زخمی شدنش در روزهای اول و همراه شدن درد با هر وعده شیردهی به نوزاد، ممکن است برخی مادران را از دادن شیر خود به فرزندشان پشیمان کند. ترکخوردگی نوک سینه، مشکلی آزار دهنده است و اگر شما هم به آن دچار هستید، به جای اینکه دست به دامان شیشه شیر شوید، به این توصیهها عمل کنید. ما چند راه ساده را برای خلاص شدن از این درد به شما پیشنهاد میکنیم.
کنار دستتان حوله تمیز بگذارید
حتما شما هم شنیدهاید که با شیری که از سینهتان بیرون میآید میتوانید زخم ایجاد شده در نوک سینه را از بین ببرید. شاید این توصیه در برخی موارد کارآمد باشد، اما باور کنید که در روزهای ابتدایی شیردهی عمل کردن به آن زخم و التهاب نوک سینه را چند برابر میکند.
برای کاهش زخم و سوزش در اولین روزها از یک حوله تمیز کمک بگیرید و بلافاصله بعد از هر بار شیردهی با حوله تمیز و نرمی که در اختیار دارید به آرامی اطراف سینه را خشک کنید. مراقب باشید خستگی و خواب آلودگیتان باعث کشیدن حوله با فشار یا سرعت روی نوک آسیب دیده سینه نشود. خشک کردن این قسمت بعد از هر بار شیردهی احتمال عفونت در این ناحیه را کم میکند و نمیگذارد شیردهی به کاری زجرآور تبدیل شود.
کره درمانی کنید
فکر مبارزه سنتی با زخم و ترک سینه را در این ماهها از سرتان بیرون کنید و از داروخانه یا فروشگاههای معتبر لوازم بهداشتی، یک بسته کره ترمیم کننده نوک سینه بخرید. این محصول، نوک سینه شما را نرم نگه میدارد و احتمال ترک خوردن یا زخم شدنش را کاهش میدهد. این کرههای گیاهی، به سلامت نوزاد شما آسیبی نمیزنند و نیازی نیست که قبل از هر بار شیردهی، سینه خود را بشویید.
پد سینهتان را عوض کنید
ترک خوردگی سینه شما، ممکن است واکنشی آلرژیک به پد سینهای باشد که استفاده میکنید. اگر راههای دیگر را امتحان کردید و نتیجه نگرفتید به فکر تغییر دادن جنس پد باشید.
وقت خرید سینهبند دست و دلباز باشید
سینهبند شیردهی که استفاده میکنید، شاید تنها چند ماه مورد استفاده قرار بگیرد، اما باور کنید که صرف هزینه زیاد برای خریدن بهترین نوع آن، به نفع خودتان است. سوتینهایی که پارچههای مرغوب و ضد حساسیت دارند و با وجود نداشتن فنر، باعث افتادگی سینههای شما نمیشوند، احتمال ایجاد زخم و ترک در نوک سینهتان را هم کاهش میدهند.
سر نوزاد را در حالت مناسب نگهدارید
شیوه نامناسب قرار دادن نوک سینه در دهان نوزاد هم ممکن است زمینه را برای ترک خوردن آن فراهم کند. سعی کنید تمام هاله رنگی دور نوک سینه را در دهان نوزاد قرار دهید و تنها از یک جهت سینه را به دهان او وارد نکنید.
ناامید نشوید
زخمهای نوک سینه شما، ارتباط چندانی به شیر دادن یا ندادن در روزهای اول ندارد. پس به خاطر از بین بردن درد و آزردگی این ناحیه، خیال شیر دادن را از سرتان بیرون نکنید. اگر به توصیههای گفته شده عمل کنید و از محصولات مراقبتی مناسب استفاده کنید، بعد از چند روز، برای همیشه از شر درد و زخمها خلاص میشوید. پس به بدنتان این فرصت را بدهید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0