• میزان: ۴۵۰ گرم
• زمان تهیه: یک ساعت
• زمان باقی ماندن در چاشنی: یک شبانه روز
• زمان پخت: ۴۵ دقیقه
• فرایند آماده سازی: ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای ترشی هندوانه:
هندوانه ۴ کیلو و ۵۰۰ گرم
آب ۶ پیمانه
نمک ترشی ۱/۳ پیمانه
شکر ۳.۵ پیمانه
سرکه سفید ۱.۵ پیمانه
آب سرد ۱.۵ پیمانه
چوب دارچین، خرد شده ۳۵ سانتی متر
میخک دو قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی هندوانه:
برای تهیه این ترشی به سفیده میانی پوست هندوانه نیاز دارید. ابتدا رویه سبز پوست هندوانه را جدا کنید. سپس بخش میوه که صورتی است را جدا کنید. همه اضافیهای پوست داخلی هندوانه را تمیز و از آن جدا کنید تا لایهای سفید رنگ باقی بماند. سپس آن را به مربعهای سه سانتی متری برش دهید. باید حدود ۹ پیمانه مکعب هندوانه به دست بیایید.
این ۹ پیمانه را داخل یک کاسه تا تشت بسیار بزرگ بریزید. در یک کاسه بزرگ دیگر، ۶ پیمانه آب، نمک ترشی را با هم مخلوط کنید و روی پوستهای هندوانه بریزید. روی آن در بگذارید و اجازه دهید یک شبانه روز بماند.
مخلوط پوست هندوانه را داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد بشویید. اجازه دهید آب آن به خوبی گرفته و خشک شود. سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. آب سرد روی آنها بریزید تا روی پوست را بگیرید. روی حرارت ملایم اجازه دهید تا آب بجوشد. سپس در قابلمه را بگذارید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت کم بگذارید به حالت نیم جوش باقی بماند تا پخته شود.
در این مرحله، شیره را درست کنید. در یک قابلمه نچسب، شکر، سرکه و ۱.۵ پیمانه آب را با هم مخلوط کنید. چوب دارچین و میخک را داخل آن بیندازید. مواد را آبکش کنید و آب آن را نگهدارید. آب صاف شده را داخل همان قابلمه برگردانید.
پوستهای هندوانه را به قابلمه مخلوط شیره اضافه کنید. اجازه دهید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید پخته و پوستها شفاف و بی رنگ شوند.
پوستهای شفاف هندوانه و شیره آن را داخل شیشه تمیز و استرلیزه بریزید. حدود یک سانتی متر از بالای آن را خالی بگذارید. سپس در شیشه را محکم ببندید.
شیشه را ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشهای قرار دهید تا خنک شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0