راههای مقابله با فساد و کاهش فقر در کشور
به گزارش قائم آنلاین، احمد میدری در گفتوگو در مورد روش مقابله با فساد و رفع فقر در کشور گفت: یکی از این راهها در جریان بیمهها است چراکه وجود بیمههای درمانی و تعدد آنها در میان خانوارها یکی از انواع این فساد است. وی ادامه داد: تعدادی از دو دفترچهای ها کسانی هستند که
به گزارش قائم آنلاین، احمد میدری در گفتوگو در مورد روش مقابله با فساد و رفع فقر در کشور گفت: یکی از این راهها در جریان بیمهها است چراکه وجود بیمههای درمانی و تعدد آنها در میان خانوارها یکی از انواع این فساد است.
وی ادامه داد: تعدادی از دو دفترچهای ها کسانی هستند که کارکنان دولت بوده و همسرانشان از خدمات تامین اجتماعی هم استفاده میکنند، تعدادی بیماران خاص نیز دو دفترچه ای هستند که ابتدا حذف را از این افراد شروع کردیم؛ ۱۱۰هزار بیمار خاص در کشور داریم که در بینشان کسانی بودند که از طریق دفترچههای مختلف خدمات درمانی و یارانه می گرفتند، بنابراین از این افراد دعوت کردیم تا با ارسال پیامکی یکی از دفترچههای درمانی را انتخاب کنند.
میدری در خصوص نحوه مقابله با فساد در جریان بیمه تامین اجتماعی کارگران ساختمانی گفت: یکی از این راهکارها ایجاد سامانه ایی بود که باید کارگران ساختمانی در آن ثبتنام میکردند که اطلاعات هویتی آنان و مشاغلشان احراز شود.
وی افزود: از این طریق و با استفاده از بانکهای اطلاعاتی در سازمان تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی متوجه شدیم که بسیاری از آنان عملا کارگر ساختمانی نیستند.
میدری با بیان اینکه تحقیقاتی را با همکاری مرکز آمار آغاز کردیم و روی ۴۰هزار نفر تحقیقات انجام شد تا میزان فقر در آنان مشخص شود، گفت: اقدامی نیز در وزارت رفاه صورت گرفت که مبنای آن ۲۳میلیون خانوار یارانهبگیر بود تا میزان فقر سنجیده شود، بنابراین این همکاریها تا اعلام نتایج نهایی مشخص خواهد شد.
معاون رفاهی وزیر رفاه یکی دیگر از راههای کاهش فقر و فساد را بررسی وضعیت کودکان جامانده از تحصیل عنوان کرد و گفت: در آمارها تعداد کودکان جامانده از تحصیل ۵۰۰ هزار نفر اعلام شده بود اما در بررسی انجام شده قدری رقم تغییر کرد و حدود ۳۵۰هزار نفر شد.
وی افزود: ما در این بررسی های دقیق خود تعداد دانشآموزان مقاطع ابتدایی را با آمار ثبت احوال کشور تطبیق دادیم و مشخص شد بیش از ۵۰درصد از این کودکان نیز تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند.
معاون وزیر رفاه گفت: اما متاسفانه ۳۰هزار نفر از این کودکان را نتوانستیم، پیدا کنیم و هیچ شماره تماسی از آنان نداشتیم، چرا که تنها اطلاعات موجود ما فقط کد ملی بود.
وی یکی دیگر از راههای کاهش فقر را ایجاد پایگاه جامع رفاهی برای شناسایی و رصد اقشار مختلف جامعه اعلام کرد و گفت: این سامانه برای حذف یارانه افراد پردرآمد اطلاعات کافی می دهد تا راهی هم برای مبارزه با فساد باشد.
برچسب ها :وزارت رفاه، تأمین اجتماعی،دفترچه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0