تعداد: ۱۸ عدد
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
۳/۴ پیمانه شیره افرا
۱/۴پیمانه روغن کانولا
۱/۴پیمانه پوره سیب (سیب رنده شده)
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
یک پیمانه شیر سویا
دو پیمانه آرد کامل
دو قاشق چایخوری جوششیرین
نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر
نصف قاشق چایخوری نمک
خامه روی کاپکیک
یک دانه وانیل
نصف پیمانه روغن نارگیل
سه پیمانه شکر قنادی
دو قاشق غذاخوری شیر سویا
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب کاپکیک را با روغن گیاهی چرب کنید. در یک کاسه بزرگ، شیره افرا، روغن کانولا، پوره سیب، وانیل و یک پیمانه شیر سویا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با همزن برقی خوب هم بزنید.
۲. در کاسهای دیگر، آرد را الک کنید، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد را به مخلوط وانیل اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۳. ۱/۴ پیمانه از مواد را داخل قالبها بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا مغزپخت شوند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
۴. برای تهیه خامه روی آن، تخم دانه وانیل را خارج کنید و داخل کاسه بزرگ بریزید. روغن نارگیل را روی آن بریزید و با سرعت پایین همزن برقی بزنید. شکر را به تدریج اضافه کنید. سپس دو قاشق غذاخوری شیر سویا اضافه کنید.
۵. خامه به دست آمده را روی کاپکیکها بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۲۴۸
چربی: ۱۰ گرم
کلسترول: ۰ میلیگرم
کربوهیدرات: ۴۰ گرم
قند: ۲۷ گرم
پروتئین: ۲ گرم
سدیم: ۱۸۱ میلیگرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0