مواد لازم برای تهیه نودل خامهای:
نودل یک و یک دوم پیمانه
خامه ۱۰۰ میلی لیتر
برگ آویشن ۴ الی ۵ عدد
سس خردل ۲ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
آب داغ به مقدار لازم
روش تهیه نودل خامهای:
آب داغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. نودل را در آب بریزید تا بپزد. اجازه دهید نودل بپزد و آبش کشیده شود. خامه را اضافه کنید. سس خردل را اضافه و مخلوط کنید. نمک بیفزایید.
برگ آویشن را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. نودل را بلافاصله در ظرف کشیده و سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0