تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۸ ساعت
مواد لازم
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
دو حبه سیر رنده شده
دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱ ٫ ۵ پیمانه نخود آبگوشتی
۴۵۰ گرم کدو مسما
یک دسته ساقه چغندر (بدون برگ)
یک تکه کوچک پنیر پارمسان
نمک و فلفل سیاه
نان و لیموترش برای سرو
طرز تهیه
۱- روغن زیتون را در تابه بزرگی گرم کنید. پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا طلایی شوند. رب گوجهفرنگی و فلفل قرمز خرده شده را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. نصف پیمانه آب اضافه کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید.
۲- نخود، اسکواش، ساقههای چغندر، پنیر پارمسان و دو قاشق چایخوری نمک را با قابلمه اضاف کنید. دو لیوان آب بریزید و با حرارت بسیار کم بگذارید تا پخته شوند. ۸ ساعت زمان برای پخت این غذا لازم است.
۳- برای سرو، پنیر پارمسان را خارج کنید. آن را در ظرف بکشید و با پنیر رنده شده پارمسان تزئین کنید. در آخر با نان و لیموترش سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۴۲۸
چربی: ۱۵ گرم
کلسترول: ۰ میلیگرم
کربوهیدرات: ۶۳ گرم
فیبر: ۱۷ گرم
پروتئین: ۱۸ گرم
سدیم: ۱۲۵۰ میلیگرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0